Alimente de evitat la o intalnire

In clipa aceea el isi ia ochii de la decolteul generos pus in evidenta de rochia din matase pe care ai ales-o dupa 2 zile de probe si ti se holbeaza intre dinti. Chiar daca nu iti atrage atentia, devine obsedat de firisorul care falfaie in bataia curentilor de aer creati cand deschizi gura. Slabe sanse sa te gaseasca adorabila.


Oh, daca ar trebui sa ai grija doar la aspectul asta, viata ar fi mult mai usoara. Problema e ca trebuie sa stai cu ochii-n patru la tot felul de alimente care ar putea ruina momentul pe care l-ai planificat cu atata grija.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Asadar ia un pix si taie de pe lista usturoiul si ceapa. Nu pune nici macar un catel de usturoi in gura cu 2-3 zile inainte, se pare ca au un al saselea simt care ii ajuta sa detecteze usturoiul exact in momentul in care buzele voastre se contopesc intr-un prim sarut. Cu ceapa e aceeasi problema.


Ce daca e zi de post ? Nu mananca fasole nici daca e ultima portie de pe pamant. Nu ai vrea ca la soaptele lui dragastoase sa-i raspunzi cu flatulente rasunatoare si puternic mirositoare.


De evitat este si piureul de cartofi.
Contine smantana, unt sau lapte – ingrediente care te pot balona. In astfel de conditii poti sa iti iei adio de la rochia stramta pe care ai ales-o pentru intalnire si mergi pe alta costumatie, cea stil butoi.


Si pastele intra pe lista neagra. De ce? Doar par atat de inofensive…ei bine, ascund surprize cu potential neplacut. Iti pot scapa in poala, le poti arunca din greseala pe hainele partenerului si unde mai pui ca mai pica si greu la stomac si iti afecteaza silueta.


Tu ce nu mananci nicioadata la prima intalnire ?

Tags:
paste
fasole
usturoi
ceapa
piure de cartofi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare