Cartofi prajiti

Nu putem compara cartofii prajiti din oras cu cei pe care ii putem face acasa – fara a folosi uleiul de floarea soarelui! Fierbeti cartofii taiati, apoi puneti-i la cuptor, alaturi de ulei de masline si de usturoi, pana devin aurii si luciosi la aspect. Delicios!

Tags:
cartofi prajiti
grasimi
colesterol
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare