Cum scadem colesterolul

Colesterolul ridicat este una dintre cele mai grave probleme de sanatate cu care omenirea se confrunta astazi, fiind una din cauzele bolilor cardiovasculare, boala care cauzeaza cele mai multe decese. Stilul de viata agitat, si mai ales alimentatia formata din multe mancaruri procesate sunt principalele cauze ale colesterolui ridicat.

Pentru cei care au probleme cu colesterolul recomandam doua solutii propuse de livestrong.com si care sunt considerate de nutritionisti ca fiind foarte potrivite pentru scaderea colesterolului, mentinand o nutritie echilibrata.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- Dieta Portofolio este o dieta bogata in fibre solubile, la care se adauga suplimente, si se bucura de rezultate foarte bune. Cei care au tinut aceasta dieta au inregistrat valori mai mici ale colesterolului cu pana la 13%, dupa doar 6 luni. Cei care au tinut mai departe dieta s-au bucurat de rezultate mult mai bune. Dieta include alimente precum fasole, vinete, nuci, oua, lactate si soia.

- Suplimentul Cardioviva ( se gaseste online) este u probiotic care ataca colesterolul "rau" din stomac. Un studiu nou a relevat ca cei care au luat suplimentul Cardioviva de doua ori pe zi, au observat scaderi cu mai mult de 11 %.

Mai mult, va recomandam un stil de viata sanatos, cel putin din punct de vedere alimentar, unde avem mai mult control. Dietele bogate in fibre si sarace in grasimi sunt cei mai buni aliati in lupta cu colesterolul.

Tags:
colesterol
dieta portofolio
boli cardiovasculare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • andrada
    1. andrada 05.04.2013 19:59

    colesterolul e mai periculos decat ai crede.. eu am fost la clinicco cu mama mea, la urgente, a facut un pre-infarct, de fapt o criza de angina pectorala care ne-a speriat cumplit. se pare ca alimentatia a fost principalul vinovat. de fapt colesterolul mare. noi suntem din brasov si avem norocul ca am ajuns la clinicco

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare