Daca alergi si nu slabesti mai ai urmatoarele optiuni

Fitness 26.12.2015 Dana Lazar

In toate dietele ti se spune ca trebuie sa faci exercitii, restrictiile la mancare nu sunt suficiente. Si de cate ori se pomeneste despre exercitii ti se recomanda sa alergi. Este cea mai buna optiune dintre toate.

Si uite, te-au convins, ai renuntat la tot confortul tau si alergi. Insa nu slabesti. Ce se poate face?

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Presupunand ca tii dieta in mod corect, atunci poate fi o problema cu stilul tau de a alerga. Un alergat constant nu arde foarte multe calorii, chiar daca iti da, in general, o stare mai buna de sanatate. Uite cateva trucuri care vor face sa conteze si pentru cantar, nu numai pentru psihic:

 

1. Intervale de timp

Atunci cand se opreste corpul consuma energie. Atunci cand porneste consuma si mai multa energie. Cu alte cuvinte, faptul ca nu alergi constant te ajuta sa elimini calorii. Asa ca sa nu te simti prost daca te mai opresti din cand in cand atunci cand alergi. Si asta te ajuta, sa stii. Ba chiar este recomandat sa ai perioade de intensitate maxima si perioade de relaxare atunci cand faci exercitii.

 

2. Alearga un pic mai mult

Nu este o veste extraordinara, insa este una corecta. Ca sa arzi mai multe calorii trebuie sa alergi mai mult. Fie ca timp, fie ca distanta pe care te deplasezi. Asa ca masoara ce faci in prezent, propune-ti un obiectiv concret pe care vrei sa il atingi (de ex sa alergi 45 de minute in loc de jumatate de ora) si incearca de fiecare data sa faci mai bine. Daca nu vei ramane in zona de confort vei vedea ca rezultatele vor aparea.

 

3. Alearga si cu genunchii la gura

Mai tii minte cum faceai in scoala generala? Cam asa trebuie sa faci si acum. Cam pentru un minut. Incearca sa nu iti folosesti numai muschii picioarelor, ci si pe cei ai abdomenului, astfel incat sa iti fie mai usor sa obtii stomacul plat pe care ti-l doresti.

 

 4. Daca ai o banda de alergat acasa

Atunci afla ca exista nenumarate modalitati in care o poti folosi. Priveste video de mai jos ca sa vezi despre ce este vorba.

Tags:
alergare
slabire
trucuri
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare