Desert fara zahar cu patru straturi

Ingrediente:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Primul strat:
200 g faina alba
50 g nuci tocate
113 g unt (la temperatura camerei)

 

Al doilea strat:
225 g cream cheese (crema de branza)
2 pliculete zaharina
200 g frisca

 

Al treilea strat:
2 pliculete de budinca instanta (vanilie)
600 ml lapte

 

Mod de preparare:

 

1. Amestecati ingredientele din primul strat: faina alba cu nucile si untul. Presati aceasta compozitie pe fundul unei tavi si bagati la cuptor la 190 de grade, timp de 20 de minute. Scoateti tava din cuptor si lasati-o sa se raceasca.
2. Amestecati ingredientele din al doilea strat: cream cheese, zaharina si frisca. Intindeti compozitia pentru al doilea strat, peste primul strat din tava.
3. Cu un mixer, bateti praful de budinca cu laptele. Cand budinca este gata, intindeti-o peste al doilea strat.
4. Intindeti un strat subtire de frisca peste toata tava. Presurati cu nuci tocate si serviti!

 

Pofta buna!

Tags:
faina alba
nuci
unt
cream cheese
zaharina
frisca
lapte
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare