File de merluciu la cuptor

 

Puteti folosi orice fel de file de peste va place sau chiar un peste intreg, dar eu am vrut sa scap si de curatatul oaselor. Asadar, o alegere la indemana a fost merluciu.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Va trebuie: un file de merluciu, 2 linguri de ulei de masline, doua lingurite de salvie uscata,  o mana de patrunjel proaspat tocat marunt, sare, piper.

Asezam pestele intr-o tava (teflonata, sa nu se lipeasca) si presaram deasupra restul ingredientelor. Inainte de a-l pune in tava aveti grija sa fie uscat bine. Daca este prea multa apa pe el o sa mancati peste fiert.

Lasam la cuptor pana se rumeneste, nu dureaza mai mult de 20 minute. Servim cu garniture preferata – in acest caz, putin orez cu curry.

 

S-aveti pofta!

Tags:
peste
ulei de masline
patrunjel
orez cu curry
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare