Flotari pentru incepatori

Niciodata nu am reusit sa fac mai mult de trei flotari regulamentare si asta dupa mult efort depus in sala. Ridic gantere de parca ar fi fulgi, pot face tractiuni la bara dar flotari nici vorba. Si totusi faimoasa flotare ramane cel mai eficient exercitiu pentru tonifierea corpului. Stiati ca flotarile antreneaza toti muschii abdominali, cei transversali, oblici si inferiori care aplatizeaza si micsoreaza talia? Daca nu reusiti sa le faceti pe cele traditionale, umblati putin la tehnica si faceti flotari pentru incepatori.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Folositi o minge

 

Daca va sprijiniti picioarele de ceva puteti lua din greutatea pusa pe partea superioara a corpului si nu vi se va mai parea un chin sa faceti abdomene. Pentru a evita accidentele asezati-va cu burta pe minge si apoi rulati-o pana cand va ajunge la varful degetelor de la picioare. Incepeti sa faceti flotari pentru incepatori intr-o maniera mult mai sigura si mai usoara. Daca vi se pare complicat sa va tineti picioarele suspendate pe minge, incercati sa le puneti pe o banca sau pe o cutie mai aproape de sol.

 

Flotari in genunchi

 

Sunt cele mai usoare pentru ca nu mai simtiti aproape deloc greutatea corpului. Asa ca in loc sa faceti flotari din pozitia clasica, incercati sa puneti un genunchi sau pe ambii pe sol.

 

Flotari la perete

 

E intotdeauna mai usor sa te ajuti de elementele din jur. Stati la o distanta rezonabila de perete si puneti-va palmele pe el, in pozitie de flotare. Indoiti-v coatele si incepeti sa faceti flotari pentru incepatori. Fitsugar.com sugereaza ca daca vi se pare ca nu va solicita corpul, apropiati-va de perete, daca vi se pare ca e prea solicitant, indepartati-va putin. Cum vi se par flotarile pentru incepatori? Pot fi combinate foarte eficient cu exercitiile pentru abdomen plat. De ce nu le incercati?

 

Tags:
Flotari pentru incepatori
flotari
tonifiere
fitness usor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare