Pui cu lamaie si ierburi

Ingrediente: 

 - 2 piepti de pui fara piele si fara os
- sucul de la o lamaie
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita oregano
- patrunjel proaspat pentru ornat
- ulei pentru gatit

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

  Mod de preparare: 

Taiati lamaia in doua si stoarceti sucul de la o jumatate peste pui. Adaugati sare dupa gust. Lasati puiul la o parte pana cand pregatiti tigaia cu ulei pentru gatit.

Cand tigaia s-a incins puneti puiul si rumeniti pe ambele parti. In acest timp stoarceti in tigaie peste pui si cealalta lamaie, adaugati oregano, piperul si sarea. Gatiti inca 5-10 min pe fiecare parte. Adaugati patrunjel pentru decor.

Se serveste cu salata verde pentru o masa saraca in calorii.

Calorii: 157; Grasimi: 2 g; Proteine: 29 g; Carbohidrati: 72 g; Fibre: 2 g.

 

Tags:
Pui cu lamaie si ierburi
pui
lamaie
marar
patrunjel
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare