Scapa de riduri natural

Mai stiti cand ne uitam la Friends? Cat timp a trecut de atunci? Sa tot fie vreo 20 de ani. Ma uitam recent la Courteney Cox si ma intrebam unde isi ascunde cei 50 de ani pe care tocmai i-am implinit. Am citit mai multe interviuri pana sa aflu ca secretul nu sta in operatii estetice. Actrita nu apeleaza la astfel de alternative, ea doar stie cum sa scape de riduri natural.

Hidratarea si somnul sunt cele 2 arme imbatabile in lupta cu urmele pe care le lasa timpul pe chipul tau. Am gasit si alte trucuri care te scapa de riduri naturala, asa ca stai cu noi ca sa afli cum sa te bucuri de un ten proaspat, ca la 20 de ani.
 
 
Mastile cu ou te scapa natural de riduri
 
Cine nu s-a plans pana acum de zona sensibila de sub ochi. Locul acela unde apar ridurile care se extind apoi spre coltul ochilor, spre ceea ce se numeste popular laba gastei. Trucul ce tine departe ridurile de sub ochi este hidratarea. O faci eficient cu albus de ou pe care il bati ca pentru bezea. Aplici solutia obtinuta pe zona aflata in pericol de invazie si astepti pana se usuca, apoi cureti zona cu apa calda. Daca nu vrei sa folosesti oua, uleiul de castor este o alternativa excelenta.
 
 
Glicerina te fereste de riduri
 
Ca sa obtii o emulsie frumos mirositoare, incearca sa amesteci o lingura de apa de trandafiri cu una de glicerina. Ca sa fie totul ca in sauna regala, adauga si cateva picaturi de lamaie. Ce faci cu emulsia obtinuta? O aplici pe ten si o lasi sa actioneze intre 15 si 20 de minute, apoi o speli. Ridurile stau departe cand dau de un astfel de strat de protectie eficient.
 
Masaj anti-rid
 
Probabil ca nu te-ai gandit ca ridurile ar putea fi tinute la distanta printr-un simplu masaj. Cu siguranta nici nu ti-a trecut prin cap pentru ca altfel, sigur ti-l faceai singura. Prin masaj reusesti sa stimulezi foarte bine circulatia sangvina si sa aduci stralucire pe chip. Cel mai eficient masaj este cel facut cu ulei de cocos. Puteti masa zonele cu linii fine din jurul ochilor inainte de a merge la somn. O alta crema excelenta pentru masaj anti-rid este cea pe care o faci din turmeric, zahar si apa. Folositi-o cu incredere! Va scapa de natural de ridurile care va enerveaza.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
Scapa de riduri natural
riduri
anti-rid
masaj anti-rid
avocado
masca cu ou
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare