Top 5 trucuri de slabire in 2013

Cand vezi ca ceva nu functioneaza nu ai alta optiune decat sa te opresti din ce faci si sa o iei de la capat in alt mod. Sau sa te incapatanezi sa duci totul pe drumul pe care ai inceput,dar sa iti asumi esecul. Asa e si cu metodele de slabire. Vezi ca nu functioneaza una, incearca alta si cauta si diete cu rezultate rapide. Nu-i mare scofala. Am facut o lista cu top 5 trucuri de slabire in 2013.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Incepem cu putina cheltuiala din partea ta. Te sfatuim sa iti cumperi un cantar pe care sa il plasezi strategic in baie. S-ar putea sa te ajute teama de a vedea exact cat cantaresti. Asa ca inconstient vei incepe sa te feresti sa acumulezi kilograme, spun expertii citati de Fitbie.com. Un studiu realizat in Statele Unite arata ca 75% dintre participantii la un program de slabire au pierdut mai multe kilograme dupa ce le-a fost introdus un cantar in camera si verificau zilnic numarul de kilograme.

Un alt truc de slabire valabil in 2013 este intoarcerea la abdomene atunci cand mergi la sala. Sunt sute de noi miscari care promit muchi conturati si abdomen plat dar uneori e mai indicat sa ramai la lucrurile simple. Doar s-a dovedit ca te duc departe.

 Urmatoarele trei sugestii continute in top 5 trucuri de slabire in 2013 se refera la regimul de viata si in special la meniul zilnic. Incepem, evident, cu micul dejun. Momentul acela al zilei in care te sfatuim sa inlocuiesti carnea cu ciupercile. Nutritionistii sustin ca acestea au o textura si un miros asemanator cu cel al carnii insa contin doar 15 calorii per portie, deci slabiti mai usor.

Tinand aceasta linie, indicat ar fi adaugati carbohidrati in salata. Asta ca sa nu va apuce poftele mai spre amiaza. Secretul este sa adaugati felii de mandarina sau quinoa in salata. Va vor tine mintea agera dupa-amiaza, atunci cand ne confruntam cu o usoara senzatie de adormire, sustin expertii.

Tot la munca incercati sa inlocuiti cafeaua cu ceai. De ce? Pentru ca el contine un antioxidant care reduce sansele de a face cancer si ajuta arderile. Nutritionistii sugereaza sa bem intre 4 si 6 cani de ceai pe zi, lucru ce ar pune metabolismul la munca la potentialul sau maxim.

Am dat toate detaliile aici despre efectele ceaiului verde.

 

Tags:
Top 5 trucuri de slabire in 2013
diete cu rezultate rapide
regim de viata sanatos
calculator calorii
abdomene
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare