Ulei de masline pentru ten

Poate ca suna ciudat recomandarea de a te spala pe fata cu ulei de masline, dar aceasta este cel mai bun demachiant. Uleiul de masline pentru ten si pentru piele, in general, este ideal.

Calitatile uleiului de masline sunt incontestabile, iar compozitia lui il face ideal pentru ingrijirea tenului. Uleiul de masline este ideal pentru indepartarea machiajului, dar asta nu este tot.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

La nivelul pielii uleiul de masline actioneaza ca un dezinfectant delicat si combina proprietatile unui demachiant cu cele ale unui tonic.

Toate acestea pentru ca acesta dizolva perfect toate impuritatile si indeparteaza mai mult decat eficient toate substantele care intra in compozitia cosmeticelor. Produsele de cosmetica au in compozitia lor materiale grase, care sunt perfect dizolvate de uleiul de masline. Dar uleiul de masline este un produs natural, deloc agresiv cu pielea. Uleiul de masline actioneaza in profunzime dizolvand orice tip de machiaj. Mai mult uleiul de masline creaza o suspensie care poate sa fie foarte usor indepartata stergand fata cu dischete de bunbac.

Uleiul de masline dizolva tot

Daca te demachezi in mod constant cu ulei de masline, pielea o sa beneficieze de toti nutrientii care se gasesc in uleiul de masline. Demachiantele clasice sunt combinatii chimice pe care nu vrei sa le cunosti, amestecuri de emulgatori, apa si agenti de ingrosare, parfumuri de sinteza si alte adausuri nu tocmai prietenoase, nici cu pielea ta, nici cu mediul. Toate acestea in timp ce uleiul de masline are un garantat efect 3 in 1. Uleiul de masline pentru ten este ideal mai ales in sezonul rece, este ideal pentru tenul si pielea uscata si este foarte potrivit in perioada in care iarna se amesteca cu primavara, cand pielea se resimte dupa perioada rece si umeda, scrie Yahoo Shine.

Cum folosesti uleiul de masline pentru ten? Pune intr-o sticulta ulei de masline, adauga cateva picaturi de ulei de trandafiri sau de lavanda, si pentru aroma, si pentru a potenta efectul acestuia. Agita bine inainte de fiecare utilizare si pastreaza preparatul in frigider. Foloseste uleiul de masline direct pe fata, maseaza bine cu buricele degetelor si sterge-ti fata cu dischete de bumbac. Fata ta o sa ramana curata, tonifiata si foarte bine hidratata. Dupa cateva zile de utilizare a uleiului de masline ca demachiant, tenul tau o sa fie stralucitor si proaspat. Pe cuvant!

Iata o idee de unde poti gasi ulei de masline extravirgin, perfect pentru pielea ta.

Tags:
Ulei de masline pentru ten
ulei de masline
masline
infrumusetare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
4 Comentarii
  • emilianna
    1. emilianna 17.03.2012 20:34

    La nivelul tenului uleiul de masline actioneaza ca un dezinfectant delicat, si combina proprietatile unui demacheant cu cele ale unui tonic.Uleiul de masline se measeaza bine cu buricele degetelor si se sterge fata cu dischete de bumbac.Fata ramana curata,tonifiata si bine hidratata.Tenul va fi stralucitor si proaspat.

  • anacrisa
    2. anacrisa 18.03.2012 22:54

    La nivelul pielii uleiul de masline actioneaza ca un dezinfectant delicat si combina proprietatile unui demachiant cu cele ale unui tonic.

  • lilic68
    3. lilic68 20.03.2012 12:43

    La nivelul pielii uleiul de masline actioneaza ca un dezinfectant delicat si combina proprietatile unui demachiant cu cele ale unui tonic.Toate acestea pentru ca acesta dizolva perfect toate impuritatile si indeparteaza mai mult decat eficient toate substantele care intra in compozitia cosmeticelor. Uleiul de masline actioneaza in profunzime dizolvand orice tip de machia

  • ale_alexandra
    4. ale_alexandra 22.03.2012 15:01

    La nivelul pielii uleiul de masline actioneaza ca un dezinfectant delicat si combina proprietatile unui demachiant cu cele ale unui tonic.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare