3 metode simple prin care reduci grasimea de pe burta intr-o saptamana

Experiente 25.11.2016 Livia Caled
Stiai ca grasimea de pe burta este un indicator pentru sanatatea ta? Potrivit studiilor medicale, persoanele care au multa grasime in zona abdominala sunt predispuse la boli de inima, diabet si alte asemenea afectiuni grave. De asemenea, cantitatea de grasime de pe burta poate fi si un indicator pentru stilul de viata al unei persoane. In general, persoanele care au multa grasime in zona abdominala sunt inclinate catre un stil de viata sedentar si o alimentatie bogata in grasimi si carbohidrati.
 
Din pacate, nu exista (in afara de bisturiu) metode miracol care sa topeasca grasimea de pe burta, insa exista diverse metode naturale care ajuta la eliminarea depozitelor de grasime din aceasta zona, astfel incat organele interne din zona abdomenului sa poata sa functioneze mai bine fara sa mai fie inconjurate de grasime.
 
Asadar, cum reduci grasimea de pe burta intr-o saptamana?
 
1. Consuma in fiecare zi un pahar mare de suc de patrunjel cu lamaie
 
Diverse studii au aratat ca patrunjelul ajuta nu numai la detoxifierea organismului, ci si la arderea depozitelor de grasime din zona abdomenului. Cum il prepari? Amesteca cu blenderul frunzele de la doua legaturi de patrunjel cu sucul de la o jumatate de lamaie si un pahar cu apa. Consuma aceasta bautura intre mese sau seara. 
 
 
 
2. Consuma in fiecare zi 2 lingurite dintr-un amestec de hrean, lamaie si miere
 
Prepara-ti un amestec din 130 de grame de hrean dat pe razatoare, 3 lamai cu tot cu coaja (fara samburi) date si ele pe razatoare si 3 linguri de miere. Ca sa se omogenizeze mai bine, amesteca hreanul si lamaile date pe razatoare cu blenderul, dupa care adauga mierea. Cand este gata, pune toata compozitia intr-un borcan si pastreaz-o in frigider. Din acest preparat se recomanda sa consumi cate 1 lingurita de doua ori pe zi, inainte de masa. Daca gustul ti se pare prea dur, poti combina aceasta pasta cu diverse alimente.
 
3. Nu consuma toata saptamana nimic care contine faina
 
E simplu, nu? Incearca sa nu consumi nimic toata saptamana care sa contina faina. O sa observi ca talia ta e mai subtire si grasimea de pe burta s-a redus. In general, alimentele care contin faina sunt primele care favorizeaza depunerea grasimii din zona burtii.
 
 
Sursa foto: rd.com
 
 
Tags:
burta
slabire
grasime burta
cum scapi de burta
suc patrunjel
talie subtire
faina
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare