Abdomen sculptat in 4 pasi simpli

Cate dintre noi nu musca usor din buza de jos cand privirea ni se delecteaza cu un abdomen sculptat ca la carte? Nu e loc de ascuns dupa deget aici. Patratelele de pe abdomen sunt crescute de jumatatile yang spre a fi adulate si mangaiate de yin. Avem nevoie de abdomen sculptat in 4 pasi simpli, pentru a ne bucura privirea.


E una din metodele de curtare. Paunii isi infoaie coada, barbatii isi pun tricouri mulate ca sa evidentieze muschii lucrati cu atat efort.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Pana sa-ti numeri patratelele, trebuie sa le si cresti. Daca vrei sa dai burta jos cat mai rapid si sa iti sculptezi abdomenul, trebuie sa urmezi niste reguli simple dar sfinte.


Nu sari peste masa de dupa antrenament! E cea mai importanta masa din zi. Multi fac greseala de a o evita, crezand ca ii va impiedica sa arda grasimile. Eronat! Exact imediat dupa antrenament mancarea e folosita pentru a accelera metabolismul.


Mananca proteine la fiecare masa sau gustare! Dieta pentru abdomenul de vis pune accent pe un aport ridicat de proteine, singurele care te ajuta la construirea masei musculare. Daca vrei abdomen sculptat, asta e solutia ta. Focus pe proteine : pui, peste, oua si carne rosie.


Ai nevoie de o zi pe saptamana in care carbohidratii sunt la putere! Cand tot ce inseamna carbohidrati e dat la o parte, metabolismul devine debusolat si obtii exact contrariul a ceea ce doresti. Arderea grasimilor devine aproape imposibila. O zi dedicata carbohidratilor contracareaza reactiile de genul acesta si iti accelereaza metabolismul, ca sa obtii cat mai rapid six-pack-ul visat.


Ultima porunca face referire la sare. Redu-o ! Sodiul nu joaca un rol in slabire, dar e personajul care face si desface lucrurile cand vine vorba de modul in care arati. Daca tintesti spre un fizic de invidiat, ar trebui sa stii ca retentia de apa nu te ajuta deloc.


Abdomenul de vis e la cativa pasi distanta. O sa-i urmezi sau ramai cu burta care-ti atarna peste curea?

 

Tags:
diete sanatoase
retete de slabit rapide
cura de slabire eficienta
calorii
diete pentru abdomen
carbohidrati
six-pack
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare