Catering dietetic

Tentatiile sunt multe in oras si pusa in fata gogosilor care zambesc imbietor din vitrine la tot pasul am doua alternative. Fie devin campioana la inghitit in sec, fie cad in pacatul aluaturilor si se duce pe apa sambetei toata dieta inceputa cu multa greutate.

Lucru pe care nu l-as suporta, dupa un sevraj de o saptamana de la taierea de pe lista a ciocolatei cea, pana atunci, de toate zilele.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Gogosile aburinde si covrigii ce-si etaleaza crusta fierbinte la colt de strada imi pot deveni indiferenti daca ma gandesc la mancarea sanatoasa pe care o pot duce cu mine, in caserola. Pana aici nimic mai simplu. Pentru a umple caserola insa trebuie sa si prepar ceva, orice, mancare dietetica sa fie. 

Evident, voi bucatarese iscusite formate cu emisiunile lui Jamie Oliver nu sesizati nici o neconcordanta in solutia gasita de mine. Si asta pentru ca inca nu ati aflat de ce sunt cunoscuta drept dezastrul din bucatarie.

Oricat am incercat, mancarea mea ba iese prea sarata, ba se arde, ba uit un ingredient si se transforma brusc in gelatina. Am gatit cu retetarul in fata, am aprofundat cartile de retete pana intr-atat incat am aflat ca Sanda Marin este barbat, si singurul lucru care se lipeste de mine este mancarea, care sare uneori din oalele ce clocotesc pe foc.

Chiar si asa, pusa in fata unui nou esec am decis sa gatesc cu un scop nobil. Gatesc ca sa-mi salvez dieta. Am ales o reteta deloc elaborata : orez cu legume. Orezul in pungute, legumele in conserva. Desi toate sansele erau pentru o mancare delicioasa, evident acest lucru nu s-a intamplat si am ajuns sa mananc niste boabe de orez semi-fiert, un fel de al dente, cu legume. Absolut dezgustator.

Regimul cu orez “gatit” de mine este foarte eficient – pentru ca din doua imbucaturi ma satur.

In disperare de cauza am inceput sa caut o firma de catering care livreaza mancare dietetica si nu am gasit decat o varianta. (www.satya.ro ).

Ca mine sunt sigur alte sute de persoane, concentrate cu precadere in orasele mari. Nu-mi ramane decat sa ma intreb de ce nu vede nimeni potentialul unei afaceri cu mancare dietetica ? Voi v-ati comanda mancare dietetica la serviciu si daca da, de care ?

Tags:
dieta
pranz
mancare la serviciu
catering
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • delia
    1. delia 08.02.2013 15:31

    fix intrebarea pe care ai pus-o tu am adresat-o si eu pe un forum dedicat dietelor.nu d alta dar chiar eu voiam sa infiintez o astfel de afacere, intrucat pe toata durat dietei ma gandeam c bine ar fi sa existe asa ceva. \din pacate fetele se plangeau care mai de care de cat de grea e dieta si nu am primit nici macar un rasp la intrebarea mea.Concluzia? noua ne place sa vorbim dar nu luam masuri

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare