Cum renunt la dulciuri?

Buna ziua, Am 32 de ani si 80 de kg , ma lupt de mult timp sa slabesc, Am reusit sa pierd aproximativ intr-un an de zile cam 9 kg . Problema este ca toata ziua stau pe scaun -miscare -doar foarte putin cand ajung seara acasa (pe la orele 18-19 ). Nu ma pot lipsi de dulciuri, si de asemenea foarte greu ma abtin de la mancaruri .. Un sfat va rog ..

Buna Mariuca, iti voi da acelasi sfat ca si lui Calina: 

Dependenta ta de mancare este strans legata de activitatea ta zilnica si de cat de multumita esti de viata ta si aspectul tau fizic. Incearca doar cateva zile sa mananci sanatos luandu-ti un tupper cu salata cu pui si fructe la serviciu si sa faci sport. In momentul in care vei vedea un rezultat, vei fi motivata sa continui cu acest ritm. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Este vorba nu sa incerci sa te abtii de la mancare, ci sa o substitui cu alceva, in cazul de fata sfatul meu fiind un abonament la o sala de fitness la care sa mergi zilnic, dupa ora 19h, cand te intorci de la job. Poti face o ora de aerobic de trei ori pe saptamana si de doua ori bicicleta eliptica cate 35 de minute. In caz ca te simti mai fericita si ca endorfinele produse de ciocolata sunt inlocuite cu cele produse de efortul fizic, poate vei fi motivata sa adopti pentru totdeauna acest mod de viata sanatos!

Tags:
slabire rapida
dieta de slabit
cum renunt la dulciuri
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare