Iesi la alergat diseara!

Vara e momentul perfect pentru o alergare pe timp de seara. Mai ales acum ca e mai racoare afara si trebuie sa profiti din plin de asa oferta, cine stie cand mai prinzi sub 30 de grade in termometru?

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In loc sa te prabusesti pe canapea cand vii de la job, mai bine te schimbi in costumul de alergat si tusti in parc. Nimic nu se compara cu alergatul in aer liber. Hai, du-te! Nu stii ca joggingul te tine mai mult in viata? Cercetarile arata ca speranta de viata creste cu 6 ani daca alergi regulat.

Daca esti obosita, foloseste cateva trucuri prin care sa te energizezi. Poti sa bei multa apa sau o cafea cu gheata. De ce nu, poti chiar sa mananci un baton energizant inainte de alergare. Exista multe trucuri prin care te poti energiza, arunca un ochi pe site ca sa le gasesti.

Nu mai invoca atat de des pretextul oboselii. Esti prea obosita sa mergi la alergat dar cine sta toata seara la terasa cu prietenii? E timpul sa faci din jogging o prioritate. Cum reusesti sa faci asta? Planifica alergarile din timp si noteaza-le in calendar. Cu siguranta nu vei vrea sa te dezamagesti. Daca inclini sa nu mergi la alergat, gandeste-te ca te ajuta sa slabesti. 

Ce faci daca pur si simplu nu ai chef si nici macar nu te obosesti sa iti gasesti un pretext ca sa nu mergi la alergat? E timpul sa te mobilizezi. Inscriete-te intr-un grup de prieteni care alearga si lasa-te dusa de valul pe care il starnesc ei. Va veti motiva reciproc si fara sa iti dai seama, vei reusi sa alergi de cate ori ti-ai propus.

 Hai, te astept in parc.

Tags:
Iesi la alergat diseara
jogging
alergare
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare