Obtine talia subtire de vis cu cele mai usoare exercitii de facut in casa

Fitness 25.09.2019 dietetik
In cazul in care credeai ca te ajuta clasicele abdomene sa obtii talia mult visata, te-ai inselat. Poti obtine talie de viespe doar daca lucrezi muschii oblici abdominali si nu cei din partea de sus sau de jos a abdomenului. Partea buna este ca aceasta zona a taliei se lucreaza mult mai usor in comparatie cu alte zone ale abdomenului si prin urmare, rezultatele dorite vor aparea in scurt timp. Iti propunem asadar cele mai usoare exercitii pentru talie pe care le poti face chiar si acasa si asta fara sa-ti ia mult timp. Nu doar femeile viseaza la o talie subtire, ci si barbatii. Cu siguranta hainele cambrate se aseaza destul de frumos pe corp. Multe persoane se plang totusi ca nu mai au talia ca la 20 de ani, dar asta pentru ca si metabolismul se schimba. Daca inainte puteai avea un mijloc subtire fara pic de efort, cu siguranta cu trecerea timpului trebuie sa actionezi in acest sens. Oricine acumuleaza grasime abdominala la un moment dat si asta din cauza alimentatiei proaste si a sedentarismului. Doar incearca exercitiile noastre si te vei convinge de rezultate!
 

1.Abdomene prin rasuciri

 
Iata un exercitiu care poate fi executat atat pe o saltea speciala de fitness cat si pe un pat cu saltea relativ tare. Tot ce trebuie sa faci este sa tii genunchii ridicati si picioarele in aer exact ca in poza pe toata durata executarii si sa-ti rasucesti trunchiul cand pe o parte cand pe cealalta. Te poti folosi si de brate ca sa-ti fie mai usor. Sunt necesare 20 de repetari in 3 seturi.
 
 
 

2.Exercitiu din picioare pentru muschii oblici abdominali

 
Pur si simplu ridici in fata si usor lateral un genunchi care trebuie sa intalneasca cotul opus lui. Se lucreaza ambele parti una dupa cealalta si sunt necesare 3 serii a cate 20 de repetari. Vei lucra foarte bine atat picioarele cat si muschii oblici abdominali, dar si partea de jos a abdomenului.
 
 

3. Plank in stilul omul paianjen sau cataraturi

 
Tot ce trebuie sa faci este sa stai pe podea in pozitie de flotare, sprijinit bine in brate si ai grija sa iti misti doar partea inferioara a corpului. Picioarele se urca in lateral ca si cum ai urca pe un perete. Se executa cand pe un picior cand pe altul. Sunt necesare 15 ridicari pe picior in 3 seturi.
 
 

4.Exercitiu pe-o parte

 
Desi la prima vedere pare un exercitiu pentru picioare doar, afla ca iti lucreaza si muschii oblici abdominali si asta pentru ca exercitiul presupune sa stai pe-o parte si sa ridici piciorul. Sunt necesare 15 ridicari pe fiecare picior in 3 seturi. Te poti folosi de mana ca sa poti ridica piciorul cat de mult poti ca sa soliciti talia.
 
 

5.Exercitiu cu aplecari de trunchi

 
Poti folosi ca accesorii pentru maini gantere mici sau sticle de 1 litru pline cu apa sau poti alege sa nu ai nimic in mana. Secretul este sa te apleci in lateral, ajutandu-te de brate si sunt necesare 20 de repetari in 3 seturi.
 
 

6.Exercitiu in genunchi

 
Trebuie sa stai sprijinita intr-un genunchi si bratul de sub tine exact ca in poza si sa ridici piciorul din aer. Nu uita ca bratul liber sa fie la ceafa ca sa intinzi muschii abdominali oblici cat mai mult cu putinta. Se executa pe fiecare parte si sunt necesare 15 repetari in 3 seturi.
 
 

7.Biciclete pe saltea

 
Trebuie sa stai intins pe o saltea de fitness sau pe pat si sa flexezi picioarele ca si cum ai pedala exact ca in exemplul dat. Secretul este sa atingi genunchiul stang cu mana dreapta si invers ca sa soliciti muschii oblici abdominali. Sunt necesare 15 repetari in 3 seturi si se executa cand pe-o parte cand pe alta.
 
 
Alimentatia este si ea importanta pentru a obtine talia mult visata. Macar 2-3 saptamani trebuie sa consumi doar alimente proaspete, mancaruri crude sau cat mai putin gatite si sa eviti prajelile, alimentele procesate si mancarea de tip fast-food. Sa ai grija sa ai o salata mare de cruditati la fiecare masa. Vezi aici cele mai bune salate pentru topirea grasimii abdominale!
 
 
Hidratarea conteaza foarte mult si ea. Iti sugeram smoothieuri din fructe in prima parte a zilei si apa infuzata pentru restul zilei. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citeste si Smoothieuri cu proteine preparate in casa
 

 

Tags:
talia de vis
talie subtire
exercitii usoare talie subtire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare