Pasta de somon afumat

Nu mai ai idei de gustari? Iti recomandam pasta de somon afumat, nu ingrasa si este foarte gustoasa.

Ingrediente:

- 200 g somon afumat;

- 200 g fasole alba din conserva;

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- marar si patrunjel tocat marunt;

- foarte putina sare;

- o lingurita zeama de lamaie;

- putina crema de branza (optional).

Mod de preparare:


Se pun toate ingredientele in blender pana cand se transforma intr-o pasta. Sarea o adaugati la final, daca vi se pare ca mai este nevoie. Lasati pasta la rece si serviti-o cu paine prajita, rosii cherry, branza, ardei gras sau salate.



Pofta buna!

Tags:
pasta de somon afumat
reteta somon
retete gustari
aperitive
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare