Slabeste cu cap

Au trecut anii si am ajuns singura la concluzia ca nu merge sa slabesti pe principiul: “Ti-e foame? Bea apa!”. Slabeste cu cap, nu merita sa te infometezi!

Nutritionistii au publicat o lista de alimente care ne ajuta sa slabim si sa ne mentinem un regim de viata sanatos, lucru rar intalnit.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Primul la care trebuie sa apelezi atunci cand vrei sa slabesti este ceaiul verde. Bogat in antioxidanti, el ajuta la arderea rapida a grasimilor si scade nivelul de colesterol activ. Trebuie baut de trei ori pe zi pentru un efect sigur.

Iti place grapefruit-ul ? Mie da si asta pentru ca m-a obisnuit mama sa mananc. Inca din copilarie mancam cate o jumatate de grapefruit la micul dejun. Experimente facute la inceputul anilor 2000 arata ca favorizeaza conversia alimentelor in energie, in loc sa le ajute sa se depuna sub forma de grasimi. 

      

Am adus atatea multumiri scortisoarei pentru calitatile ei de a topi grasimile, incat nu ma pot opri exact acum. Un studiu recent arata ca scortisoara regleaza cu success nivelul de insulina. Mai mult, un sfert de lingurita consumata zilnic, reduce trigliceridele si colesterolul.

Daca tot suntem la capitolul condimente, nu as putea omite piperul negru. De ce? De ce nu ? Stimuleaza producerea de secretii care blocheaza formarea de celule adipoase.

Slabeste cu cap si nu te infometa! Tu cum reusesti ?

Tags:
Slabeste cu cap
calorii
calculator calorii
regim de viata sanatos
apa
insulina
scortisoara
grapefruit
piper negru
condimente
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare