Tarta cu rosii si branza

Tarta cu rosii si branza este o reteta foarte rapida, perfecta pentru musafiri neasteptati (dar pe care ii primesti cu drag si cu bucurie), si flamanzi, este foarte buna pentru micul dejun sau pentru o gustare rapida.

   

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ca sa faci tarta cu rosii si branza ai nevoie de aluat de patiserie, rosii proaspete si bine coapte, ceapa verde, cateva fire de verdeata sau cotoare de telina, doi catei de usturoi si trei patru felii de branza (telemea sau alta branza mai moale), putin sarata, sare si piper.

Taie aluatul de patiserie in fasii de dimensiune potrivita si aseaza-l intr-o tava care merge la cuptor, unsa cu putin ulei sau imbracata cu o foaie de copt. Toaca foarte marunt usturoiul si verdeata. Amesteca usturoiul tocat cu verdeata si adauga sare si piper. Presara amestecul uniform pe bucatile de aluat. Taie in felii rosiile si branza, pune branza si felii de rosii pe mijlocul bucatilor de aluat si indeasa-le usor in aluat. Coace totul in cuptorul incins pentru 20 de minute.

Serveste tarta cu branza cu rosii, calde dupa ce ai presarat ceapa verde (pe care o poti inlocui cu verdeata proaspata), tocata marunt deasupra. 

Tags:
tarte cu rosii si branza
aluat de patisetie
retete rapide
rosii
usturoi
ceapa
retete vegetariene
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare