Cacuta facem ?

Am calcat stramb, recunosc, doar om sunt! In plus iti trebuie o vointa cel putin din titaniu ca sa rezisti regimului draconic care a exclus tot ce e dulce din viata mea. Desi aflata cu musca pe caciula, am decis sa fiu dura si sa nu ma las intimidate de eventualele critici pe care ar fi urmat sa le primesc. Insa nimic nu m-ar fi putut pregati pentru ce avea sa urmeze.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

In cabinetul Preotesei Zeului Slabitului atmosfera e aceeasi de fiecare data. Multa lume inghesuita pe canapelele meschin de mici tinand cont de gabaritul corpurilor aflate in asteptare pe ele.Singurul loc era intre doua doamne care faceau cat patru. Cum aleg intotdeauna confortul m-am chinuit sa ma strecor intre ele in dorinta de a evita 20 de minute de asteptat in picioare.

 

Consultatiile se tineau ca de obicei in vazul si mai ales auzul celorlalti. Presupun ca e o metoda de intimidare in cazul in care ai fost neascultator si nu ai urmat cu strictete regulile de masa. In templul ei Preoteasa Zeului Slabitului tuna si fulgera cand lucrurile nu evolueaza asa cum si-a dorit, din cauza noastra, a pamantenilor mancai.

 

Lipsa de intimitate poate duce insa la diverse momente penibile la care prin simpla prezenta acolo devii automat spectator. Cuvintele sunt adresate nefericitului nu foarte tare, dar nici foarte incet, doar cat sa auda si urechile celor care isi asteapta tematori verdictul si impreuna cu el, noul regim.

 

In fata esafodului din dulap stau acum o copila si mama ei. Nu inteleg de ce isi aduc parintii copiii la nutritionist in loc sa-i duca sa faca miscare, dar e treaba lor pana la urma. Fetita, nu mai mare de clasa a 4-a raspundea vadit plictisita la intrebarile pline de diminutive ale Preotesei. Nu – era raspunsul permanent al copilei intrebata daca ii place salata, daca mananca legume sau bea lapte. Exasperata de atitudinea refractara a fetei Preoteasa Zeului Slabitului a inspirat adanc, a ridicat tonul si a intrebat destul de tare cat sa atraga atentia tuturor. “Aia nu, aia nu, aia nu, dar cacuta facem?”.

 

Tags:
dieta nutritionist
retete de slabit frumos
dietetic
McDonald's dieta
mancare sanatoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • sabina
    1. sabina 19.03.2010 18:17

    Cata lipsa de profesionalism.

  • Vizitator
    2. Vizitator 21.03.2010 20:57

    ... pentru care eu, pe cat posibil, nu ma duc in veci la stat, unde absolut nimeni nu se sinchiseste sa acorde un minim respect si macar sa tinda sa respecte intimitatea pacientului. De la asistenta pana la orice om care are o treaba cu doctorul exact in momentul ala, oricine poate sa intre in cabinet in timpul consultatiei si tu sa fii de-a dreptul gol de la brau in sus. Prefer sa merg la privat, chiar de imi cheltui banii care ar trebui sa imi ajunga o jumatate de luna, ca acolo mai poti si nimeri la o clinica cu standarde ceva mai inalte. Astept zilele in care la consultatia ginecologica o sa ne dea si noua frumusel un halat din ala cum vezi in filmele americane ( suna cam patetic, dar ...), cand doctorii o sa fie suficient de atenti incat sa isi dea seama ca daca nu trag jaluzelele la parter se va vedea inevitabil din strada ce se intampla in cabinet, ca nu e frumos sa lasi usa deschisa la cabinet in timp ce spui in gura mare ca la ecografie ai descoperit ca pacienta are un nodul "cat casa" s.a.m.d.

  • Vizitator
    3. Vizitator 22.03.2010 07:14

    era la privat. din pacate.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare