Conopida cremoasa si light

Ingrediente:
1 conopida, fiarta
50g maioneza
50g smantana
1 lingura mustar Dijon
2 linguri branza parmezan, rasa
2 linguri nuci

Mod de preparare:
1.  Incalziti conopida in microunde timp de 5 minute.
2.  Puneti-o deoparte.
3.  Intr-un vas pentru microunde, amestecati maioneza, smantana, mustarul Dijon si branza parmezan. Incalziti la microunde timp de 1 ½ minute.
4.  Cu ajutorul unei linguri, puneti aceasta compozitie peste conopida.
5.  Presurati pe deasupra nucile si serviti.
* Puneti sa folositi si migdale in loc de nuci.
* Folositi numai produse fara grasimi sau cu cantitati reduse de grasimi.

Informatii nutritionale:
Aceasta reteta este pentru 4 portii.
O portie (183g) contine: 106 calorii, 11.8g grasime dintre care 3.3g grasime saturata, 3.3g grasime mononesaturata si 4.4g grasime polinesaturata, 12mg colesterol, 235mg sodiu, 491mg potasiu, 12.7g carbohidrati, 3.9g fibre, 4.7g zahar si 5.1g proteine.

Pofta buna!
Tags:
conopida
maioneza
smantana
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare