Grasimea se depune in trei ore

Nu stiu cei cu arderi rapide cum sunt, dar noi ceilalti avem mult de patimit. Cum altfel, cand grasimea se depune in trei ore ? Ati auzit bine, trei ore. Doar trei. Specialistii sustin ca mancarurile grase se depun rapid pe talie si cum ai zice hap, te-ai trezit cu inca un strat de tesut adipos.

Daca in trei ore s-a depus, nu-ti imagina ca in tot atat timp il si dai jos. Procesul este de trei ori mai greu spun cercetatorii de la Oxford care au urmarit atent modul in care organismul proceseaza grasimea din mancare.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca e sa calculam in functie de mesele zilei, aflati ca doar putine din grasimile ingerate la micul dejun ajung pe talie. Cina ne omoara. Nici mai mult, nici mai putin de jumatate din acizii grasi din hrana isi fac culcus pe talie, spre disperare noastra.

Dietetik va recomanda o strategie in doi pasi : alimentatie corecta si fitness. Ganditi-va ce se poate intampla daca mancati gras in fiecare zi. Cate frustrari pot aparea, cat chin la sala.

Cum exemplele cele mai pertinente contin numere, iata : specialistii spun ca pierderea unui kilogram de grasime corporala, necesita un consum energetic de 7 mii de calorii. Cat inseamna asta ? Fix sapte ore pe bicicleta eliptica. Totusi cam mult, nu ?

Precautia este cheia taliei subtiri.

Tags:
Grasimea se depune in trei ore
regim de viata sanatos
calorii
calculator calorii
acizi grasi
bicicleta eliptica
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare