Milla Jovovich a slabit 23 de kg

Enervant de slaba de felul ei, Milla Jovovich a trebuit in cele din urma sa treaca pe regim, dar nu pentru a mai pune ceva carnita pe ea, ci pentru a scapa de excesul de kilograme, acumulat de-a lungul sarcinii. Da! Milla nu este numai model si actrita este si mamica. Fiica sa Ever Gabo, nu numai ca i-a adus o bucurie enorma, dar si niste sunculite de toata frumusetea. Sunculite de care Milla trebuia sa scape cat mai repede, pentru ca peste cinci luni avea sa joace intr-un nou film, unde i se cerea sa apara in bikini. Mentionez ca toate acestea se intamplau la finele anului 2007.,

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Sincera si frumoasa. Asa am putea-o descrie. Milla nu s-a sfiit sa recunoasca ca i-a fost foarte greu sa slabeasca, dar iata ca a reusit. A tinut dieta si a facut sport de 5 ori pe saptamana, impreuna cu antrenorul sau personal. Harley Pasternak, antrenorul sau, a declarat ca actritei nu prea ii plac exercitiile fizice. Ne vine greu sa credem asta in conditiile in care, acum Milla arata fenomenal. Sa va mai spun ca pe vremea cand era gravida cantarea 87 de kilograme si dupa aducerea pe lume a fetitei sale, a slabit 23 de kilograme?

 

Insa dintre toate, dieta a avut cel mai mare merit. Dieta se baza pe 3 mese principale si 2 gustari. Fiecare dintre ele incluzand: proteine, complex de carbohidrati, fibre, grasimi si fluide. In programul sau de sport se regaseau cu suces: abdomenele si exercitiile cardio. Ne-am varat nasul in meniul actritei si am aflat ca intr-o zi obisnuita manca la micul dejun cereale cu lapte (pasteurizat) si ceai. La gustare: 1 felie de branza (cu putine grasimi), 1-2 mere si apa.

 

Pranzul venea cu: rulouri de pui cu laptuci, apa si tortilla (fara faina). Vi se pare un pic cam drastic? In gustarea de dupa-amiaza se regaseau: pastrama de vita, legume (pregatite la aburi) si apa. Iar la cina obisnuia sa serveasca: somon pregatit la aburi, pilaf (din orez integral), ceai verde sau apa. Analizand dieta nu putem spune decat ca este una sanatoasa, dar poate un pic cam plictisitoare.

 

Saraca in grasimi (se evita prajelile, lactatele integrale), carbohidrati, pune accent pe consumul de carbohidratii sanatosi (legume, fructe) si de apa. In plus, proteinele sunt de buna calitate (sarace in grasimi): vita, somon. Vedeta a marturisit ca intr-o saptamana, zi de zi, a trebuit sa manance somon, faina de ovaz si antricoturi. Nu stiu daca i-a suras meniul, dar pe noi ne-a facut sa ne mai gandim daca vrem cu adevarat sa slabim adoptand dieta acesteia.

Tags:
Milla Jovovich
legume
fructe
Ever Gabo
Harley Pasternak
slabire dupa nastere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare