Pui sote cu mere

Dureaza doar 25 de minute sa prepari o cina delicioasa, pe baza de pui si mere. 

 
Ingrediente 
  • 4 bucati de piept de pui fara piele, taiate in jumatati 
  • 1 ceapa mare taiata felii
  • 1 mar taiat felii
  • 1 cana de suc de mere 
  • 1 catel de usturoi tocat
  • jumatate de lingurita de frunze proaspete de cimbru
  • 2 linguri de mustar Dijon
  • o lingura de ulei de masline
  • sare
Bate bucatile de piept de pui pana cand se subtiaza putin, apoi incalzeste uleiul intr-o tigaie. Soteaza puiul 3 minute pe fiecare parte, pana cand devine auriu. 
 
Adauga feliile de mar, sucul de mere, ceapa, usturoiul, cimbrul, jumatate de lingurita de sare si putin piper. Fierbe cu capac intre 6 si 8 minute. 
 
Scoate pe o farfurie puiul, merele si ceapa, apoi acopera-le pentru a se pastra calde. Mai fierbe sosul inca 5 minute, adauga mustarul si toarna totul peste pui.

Tags:
pui
mere
sos de mere
mustar dijon
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare