Dureaza doar 25 de minute sa prepari o cina delicioasa, pe baza de pui si mere.
Ingrediente
- 4 bucati de piept de pui fara piele, taiate in jumatati
- 1 ceapa mare taiata felii
- 1 mar taiat felii
- 1 cana de suc de mere
- 1 catel de usturoi tocat
- jumatate de lingurita de frunze proaspete de cimbru
- 2 linguri de mustar Dijon
- o lingura de ulei de masline
- sare
Bate bucatile de piept de pui pana cand se subtiaza putin, apoi incalzeste uleiul intr-o tigaie. Soteaza puiul 3 minute pe fiecare parte, pana cand devine auriu.
Adauga feliile de mar, sucul de mere, ceapa, usturoiul, cimbrul, jumatate de lingurita de sare si putin piper. Fierbe cu capac intre 6 si 8 minute.
Scoate pe o farfurie puiul, merele si ceapa, apoi acopera-le pentru a se pastra calde. Mai fierbe sosul inca 5 minute, adauga mustarul si toarna totul peste pui.