Salata cu capsuni si spanac
- 2 linguri seminte susan
- 1 lingura mac
- ½ cana zahar
- ½ cana ulei
- ¼ cana otet
- ¼ lingura paprika
- ¼ lingura sos Worcester
- 1 lingura ceapa tocata
- 300 grame spanac proaspat-spalat, uscat si rupt in bucati
- 15 capsuni –spalate si feliate
- ¼ cana de migdale
Mod de preparare:
Intr-un vas de marime medie amestecati semintele de susan, macul, zaharul,uleiul de masline, otetul, paprika, sosul Worcester si ceapa. Acoperiti vasul si puneti la frigider pentru o ora.
Intr-un vas mare amestecati spanacul cu capsunile si migdalele. Turnati dressing-ul care a stat la frigider peste spanac si amestecati bine. Dati la frigider inca 10-15 minute.
Serviti rece.
Portii: 4
Calorii: 487; Grasimi:35.3g;Colesterol:0mg;Sodiu:63mg;Carbohidrati:41,8g;Fibre:7g; Proteine:5,9g
Pofta buna!