Scortisoara pentru slabit

Incerci sa scapi de kilograme ? Am gasit condimentul ideal : foloseste scortisoara pentru slabit. Presara putina pe niste felii de mar si vei avea o gustare cu putine calorii care arde grasimile, cu viteza sunetului.

In plus, scortisoara fluidizeaza sangele.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Specialistii au observat ca scortisoara ajuta la slabit, in timpul unui experiment realizat pe persoane obeze. Dupa ce li s-a administrat timp de 3 luni un extract de scortisoara, acestea au castigat masa musculara si au ars din depozitele de grasime .

Explicatia stiintifica este ca scortisoara ajuta celulele din organism sa proceseze mai bine glucidele, care nu se mai transforma in grasime.
Daca nu stiti cum sa folositi mai multa scortisoara in alimentatia de zi cu zi, aflati ca ceaiul sau cafeaua pot fi mult mai placute papilelor voastre gustative daca presarati un pic de scortisoara in ele.

E eficienta scortisoara pentru slabit, dar la fel de utila este si cand avem nevoie sa ne micsoram nivelul de colesterol. Aveti nevoie de o jumatate de lingurita de scortisoara pe zi, din cand in cand, fara sa exagerati.

Nivelul ridicat de colesterol din sange este un factor declansator pentru bolile de inima, de aceea cautati sa mancati cat mai sanatos, echilibrat si sa faceti frecvent sport.

Atentie insa, nu trebuie sa renuntati la medicamentele pentru micsorarea nivelului de colesterol in favoarea scortisoarei. Si in nici un caz nu serviti mancaruri grase, bogate in calorii, doar pentru ca au si scortisoara.

Condimentul este util si pentru imbunatatirea memoriei. Un studiu arata ca persoanele care mesteca guma cu scortisoara au obtinut punctaje mai mari la testele de memorie decat cei care au mestecat guma cu alte arome.

Atentie totusi, scortisoara are efecte adverse. Studii recente arata ca acest condiment contine substante toxice. Specialistii sustin ca daca este consumat in cantitati mari afecteaza ficatul si rinichii.

Mai mult, deoarece scortisoara are efect de fluidizare a sangelui, nu trebuie luata in combinatie cu alte substante ori medicamente care au acelasi efect, cum ar fi aspirina.

Ati folosit scortisoara pentru slabit?

Tags:
isoara pentru slabit
diete rapide si eficiente
scortisoara
scortisoara fluidizeaza sangele
efecte adverse scortisoara
regim de viata sanatos
calorii
calculator calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Veronica
    1. Veronica 08.03.2011 02:40

    Scortisoara e buna pentru reglarea zaharului din sange astfel ca este recomandata diabeticilor. Noi o adaugam in shakeuri, in cereale, oriunde gustul ei dulceag este un bun complement. Daca va simtiti letargici inhalati putina scortisoara pe fiecare nara separat pentru un "boost" de energie pentru creier.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare