Toate modurile in care poti scapa de grasimea subcutanata

Grasimea subcutanata este destul de incapatinata, mai ales daca se gaseste in straturi mari. Multe persoane se plang ca nu reusesc sa scape de grasimea din anume zone ale corpului, chiar daca au reusit sa slabeasca destul de mult si au facut si putina miscare. Stii de ce se intampla acest lucru?  Pentru ca a scapa de grasime presupune sa actionezi pe mai multe directii ca sa obtii cele mai rapide si bune rezultate. Cea mai cunoscuta metoda la care apeleaza majoritatea persoanelor este infometarea. Nimic mai gresit! Nu face decat sa incetineasca metabolismul si sa scada masa musculara care este esentiala pentru topirea grasimii subcutanate. In cadrul acestui articol vei descoperi ca sunt mult mai multe metode decat crezi ca sa scapi de enervanta grasime, asa ca citeste randurile urmatoare cu atentie!
 
Cele mai multe persoane au impresia ca grasimea se afla doar sub straturile de piele, dand acel aspect inestetic de coaja de porocala. Motivul pentru care se incapatineaza sa ramana cantonata in anumite zone ale corpului se explica prin faptul ca avem si grasime interna. De exemplu, daca ai grasime abdominala se poate sa ai si ceva grasime in jurul si interiorul organelor care fac ca burta sa para si mai proeminenta decat este in mod normal. Grasimea interna mai poate fi gasita si la nivelul arterelor, impiedicand buna circulatie a sangelui si favorizand retentia de apa. Este de inteles de ce trebuie sa apelam la multe trucuri ca sa scapam de toata grasimea corporala fie ea interna sau externa (subcutanata).
 
Inainte de a incepe propriu-zis sa scapi de grasime trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, pentru ca rezultate minune nu vor aparea peste noapte cum nici acea grasime nu s-a depus asa repede. Depozitele de grasime reprezinta tot aportul caloric in plus pe care l-ai adus organismului, el si-a folosit exact cat a avut nevoie, iar restul si-a pastrat sub forma de depozite adipoase. In materie de rezultate, te poti astepta cam dupa 1 luna sa scapi de toata grasimea daca se gaseste in straturi mici si cam 1 luna jumatate, poate chiar 2 daca te confrunti cu ceva mai multa grasime. Dar iata ce poti incerca in fiecare zi si nu doar cand ai timp sau chef:
 
1.Fa dusuri scotiene, adica cu apa rece sau usor calduta. Va stimula circulatia sangelui, iar daca iti faci masaj si cu o perie din par de bambus este si mai benefic pentru zonele cu probleme.
 
 
2.Fa-ti masaj zilnic cu crema antiadipoasa sau crema anticelulitica prin miscari circulare si usor zdravene sau iti poti cumpara si un mic aparat de masaj cu role sau bile. Gasesti in magazinele online sau in magazinele fizice la preturi destul de mici chiar si fara reduceri. Acestea sunt foarte benefice pentru ca intaresc muschii, favorabili arderii grasimilor.
 
 
3.Consuma zilnic cate un smoothie fresh din 2 in 2 ore. Asta inseamna ca atunci cand il prepari ai nevoie sa-ti pregatesti cam 2 litri jumatate. Vei elimina toxinele si vei topi grasimea.
 
4.Injumatateste portiile de mancare fata de cum te-ai obisnuit pana acum.
 
5.Consuma carne doar de 2-3 ori pe saptamana si atunci sa fie carne slaba precum piept de pui, piept de curcan, somon, somon afumat, tilapia, pangasius, ton in apa, hering, fruncte de mare. Totul se gateste la grill, la cuptor sau se fierbe. Ai grija sa nu depasesti o palma de carne la o masa.
 
 
6.Evita sa mai mananci asa des mancare gatita. Mancarea calda incetineste digestia si nu vei scapa usor de grasime. Consuma zilnic la fiecare masa tot felul de mancaruri crude, in diverse combinatii. In cazul in care alegi sa fierbi legumele sau sa le rumenesti putin, consuma alaturi o garnitura mare de salate. Cand vine vorba de salate nu exista reguli. Consumi cat vrei din ele, dar sa fie compuse doar din ingrediente sanatoase.
 
 
7.Dupa ce te dai cu crema anticelulitica si iti faci masaj zdravan te poti infasura in folie de plastic la zonele cu probleme si stai asa 30 de minute. Fa iar un dus rece apoi ca sa deschizi porii si sa stimulezi circulatia sangelui.
 
8.Consuma multe lichide. Asta nu inseamna doar apa si smoothieuri. Poti consuma supe de zarzavaturi, supe crema, salate de verdeturi, humusuri cremoase.
 
 
9.Consuma ceaiuri de slabit naturale. Alege-ti ceaiul din lista aceasta!
 
 
10.Consuma alimente precum chilli, grapefruit, rosii, carbune activat, varza alba sau rosie, castraveti, ridiche.
 

 

Tags:
grasimea
grasimea subcutanata
scapa de grasime
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare