Fitness casnic pentru barbatii grasuti

Fitness 12.07.2010 Ramona Bunescu

Poate sa te duci la sala :)) Daca esti tipul mamos, e timpul sa-ti reorganizezi activitatile casnice in favoarea LUI pentru ca… ca orice fel de activitati – si mai ales cele casnice ajuta la arderea caloriilor in exces. Doar n-o sa-i iei de la gura asemenea oportunitate nemaivazuta de fitness pe apucate! 

De ce spun mai ales cele casnice? Pentru ca nu poti scapa de ele, toti locuim in case unde trebuie sa mentinem un nivel suportabil de entropie a dezordinii.  

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Iata la ce-ai putea renunta in favoarea lui:

- la spalatul podelei cu mopul;

- la aspirat;

- la calcatul hainelor;

- la spalatul geamurilor;

- la spalatul vaselor;

- si chirar la gatit. Unii oameni se satura in timp ce gatesc – ei zic ca de la miros. Poate si jumatatea ta e la fel si uite-asa il bagi si la dieta. 

Pare greu de imaginat ca in jumatate de ora de preluat shiftul tau prin casa il ajuta sa arda intre 70 si 140 de calorii? Pai daca ar combina activitatile ar ajunge la vreo doua ore de smotru iar tu ai trei beneficii majore:  

1. va respecta mult mai mult ce faci tu in casa

2. arde cam 200-300 de calorii

2. va face sport si in alt fel decat stand pe canapea in fata TV-ului sau pe scaunul din fata calculatorului. Cum sportul combate depresia, jumatatea ta se va simti mai bine, se va simti util si te va bate la cap cand iti aduci croisaantul in sufragerie.  

Daca aveti invitati, va veti certa care are intaietate la smotru, doar e portia voastra extra de slabit :) Dar nu-i nimic daca pierde putin la curatenia post-party! Ca sa recupereze, poti sa-l trimiti sa:  

- duca gunoiul

- faca niste cumparaturi mici gen paine si croissantul pe care-l vei imprastia tu a doua zi ca sa-i reamintesti cat de usor poate fi cineva frustrat cand nu i se respecta munca in casa, chestie pe care probabil tu ai inghitit-o zinic cativa ani pana sa dai de glumita mea de astazi.  

Trebuie adaugat ca manualul asta ar trebui rasfoit si de doamnele si domnisoarele cu parteneri zvelti. Nu strica nimanui sa-si mentina forma! 

Sa va spun ca sotul din dotare (fara burta, ce-i drept, spre deosebire de mine) n-a gustat deloc articolul asta? :))


Tags:
fitness acasa
exercitii slabire
program de antrenament
barbati grasuti
cum dau jos burta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare