Cum te imbolnavesti la job

Acest text nu este pentru ipohondri dar e util pentru cei care doresc sa caute motive in plus ca sa chiuleasca de la job. Afla cum te imbolnavesti la job, exceptand cauzele evidente cum ar fi gripa. 

       

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Gandindu-ne ca petrecem 90 de mii de ore la job in cursul vietii, ar fi cazul sa ne intereseze si care sunt riscurile la care ne expunem.

Cel mai mult timp il petreci la job si daca biroul la care lucrezi nu e facut cum trebuie, numai sa vezi ce te apuca durerile de spate. Scaunele nu sustin coloana, computerul e pus mai intr-o rana ca sa iti sucesti gatul si din cauza clicurilor non-stop la mouse, ajungi sa te confrunti cu sindromul de tunel carpian. Adica te doare incheietura de la mana dreapta.

Cel mai important sfat: invata sa spui NU!

 

Solutia? Tine-ti incheieturile la unghi de 90 de grade cu biroul, aseaza monitorul in raza ta vizuala si stai cat de drept posibil.

Combate depresia la job

Rutina iti rodeaza simturile si la un moment dat totul devine automatism. Asa ca uneori risti sa pierzi controlul. Ok, nu te mai stresezi dar nici nu te mai motiveaza nimic. Expertii spun ca acest lucru creste sansele de a intra in depresie.

Relaxeaza-te dupa job!

Specialistii citati de huffingtonpost te sfatuiesc sa vorbesti cu familia si prietenii despre problemele cu care te confrunti. Incearca sa apelezi si la comfort food – dar nu in exces – si fa mai mult sport.

Cum te mai poti imbolnavi la job? Dand dovada de prea multa disponibilitate. Ne-am invatat sefii sa fim pe metereze la orice ora. Asa ca ne plangem dar nu luam atitudine atunci cand primim proiecte la 22 in week-end. Invata sa spui nu, cu ocazia asta nu te vei imbolnavi de nervi si nici nu vei ajunge la extenuare.  

Tags:
Cum te imbolnavesti la job
regim de viata sanatos
extenuare
dureri de spate
stres
relaxare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare