Grasimi nesaturate

Sfatul zilei 21.04.2009 dietetik
Grasimile nesaturate sunt, deobicei, in stare lichida la temperatura camerei si provin din surse vegetale. Sunt o alternativa mai sanatoasa la grasimile saturate. Folositi ulei vegetal cum ar fi cel de masline, susan, floarea soarelui sau soia pentru prepararea la cuptor a mancarurilor, la gratar, la abur sau pentru mancarea fripta in wok.
Tags:
Grasimi nesaturate
ulei vegetal
masline
susan
floarea soarelui
soia
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare