Jane Seymour - sigur e batrana?

Poate mostenirea genetica o fi asul din maneca actritei? Nu stim. Cert este ca, printr-o simpla comparatie a unei poze de pe cand vedeta era tanara, cu una realizata anul acesta, nu veti observa mari schimbari la fizicul ei. Absolut nimic. Nu tu riduri, care sa imbatranesca chipul bland, nu tu sunculite pe coapse si fese. Actrita este neschimbata, in ciuda faptului ca anul acesta, in februarie, a implinit 59 de ani. 

Candva, actrita a declarat ca nu poate renunta la dulciuri, dar nu consuma orice. Daca pentru moment v-ati inchipuit ca actrita serveste portii imense cu dulciuri si se mentine in forma, tin sa va informez ca v-ati avantat inca pe o pista falsa. Nu este asa! Actrita nu se indoapa cu orice fel de dulciuri, ci dulciuri naturale, ca sa zic asa. Mai precis inghetate preparate din sucuri naturale de fructe. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nu stim care este adevaratul secret al mentinerii in forma al vedetei, ca-si astampara pofta de dulciuri cu inghetate preparate din sucuri naturale, ca da iama in cabinetele de chirurgie plastica pentru a retusa semnele specifice imbatranirii, sau ca este fericita posesoare a unor gene bune. Insa, ideea aceasta de a da portiile imense cu tort si ale prajiturle pe inghetatele din sucuri naturale, noua ne surade. Caci suntem oameni, si stim cat de greu este uneori sa-ti renegi pofta de dulciuri. 

Am vrut sa-i calcam pe urme vedetei, si-am plecat la cumparaturi. Am luat sucuri naturale de fructe, fara conservanti, si forme pentru inghetate. Am pus sucul in forme, apoi i-am gasit loc printre rafturile din congelator, si dupa o vreme, pe cand creierul dicta sa se consume ceva dulce, am descoperit inghetata. Hmm…aroma de fructe proaspete, pentru o vreme aveam impresia ca servim fructe culese din pom. Yummy. Dar nu erau fructe proaspete, ci inghetata multicolora, preparata din suc proaspat de fructe. Pe etichete, am vazut ca scrie: “Stoarse ca la mama acasa.” Ma intreb, de unde stiau producatorii cum storce mama fructele acasa!? 

Daca vreti sa procedati si voi la fel, daca aveti pofta de ceva dulce, renuntati la prajituri, pateuri, care au grasimi trans si multe calorii. Mergeti la cumparaturi, luati mai multe tipuri de fructe (noi optam pentru fructe de padure, caci au multi antioxidanti) stoarceti-le, iar sucul puneti-l in forme si bagati-le in congelator. Nu uitati de storcator! Un storcator bun de fructe va asigura o cantitate mai mare de suc, suc bogat in vitamine si minerale. Ati incercat asta pana acum?

Si, daca mai incapea vreun dubiu, iata cum arata Jane pe cand era tanara.

Si, cum arata in 2010.

 

Ei?!

Tags:
Jane Seymour
batranete
fructe
inghetata
riduri
greutate
dieta
dietetik
dr. quinn
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare