Masti cu ou

Oul este in mod cert vedeta perioadei. Un motiv in plus sa incerci aceste trei masti cu ou. Perfecte pentru toate tipurile de ten, aceste masti cu ou ar trebui sa-ti intre in rutina, pentru ca sunt foarte simple, iar rezultatele sunt spectaculoase, mai ales daca le repeti periodic.

            

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tipul de piele difera de la om la om, tot asa si rezultatele, dar dupa cateva saptamani de folosire a acestor masti in mod regulat, vei observa o imbunatatire clara: porii si ridurile se vor estompa, fata se lumineaza, iar pielea va fi mai catifelata. Efectele benefice pe care le au asupra tenului mastile cu ou sunt rezultatul nutrientilor din ou. Oul este un aliment-minune, bogat in vitaminele A, D, E, unele tipuri de vitamina B si seleniu, toate fiind mai mult decat utile pielii si tenului.

Masca cu albus este foarte utila persoanelor cu ten gras, dar poate fi folosita pentru toate tipurile de ten, ca masca purificatoare. Separa albusul si amesteca-l pana se transforma intr-o spuma. Apoi aplica un strat subtire si lasa-l sa actioneze timp de 15 minute. Indeparteaza masca in momentul in care simti ca incepe sa te stranga. Albusul de ou o sa-ti lumineze fata, va strange porii si va atenua acneea.

Masca cu galbenus este perfecta pentru persoanele cu tenul sensibil, fiind o adevarata injectie cu vitamina A si E, doi nutrienti care sunt vitali pentru frumusetea pielii. In plus, galbenusul are capacitatea de a combate acneea si de a vindeca foarte bine cicatricelor din urma cosurilor. Intinde galbenusul pe fata bine curatata in prealabil si lasa-l sa actioneze 20-30 minute, dupa care clateste-te din abundenta.

Combinatii cu ou. Pentru un ten deshidratat si obosit adauga o lingurita cu ulei de masline in galbenus. Efectul de hranire si catifelare este amplificat mult. Masca este indicata tenurilor uscate si foarte uscate. Si combinatia dintre galbenusul de ou si miere este binefactoare, fiind utila tenurilor sesnibile si deshidratate. Un ten gras, cu tendinte seboreice se va calma si va arata foarte bine dupa ce vei aplica o masca de albus de ou in care ai adaugat cateva picaturi de lamaie, scrie Typef.

Deosebit de eficiente mastile cu ou sunt mereu o solutie perfecta pentru toate tipurile de ten.

Tags:
masti cu ou
ou
albus
galbenus
miere
ulei de masline
acnee
ten gras
ten uscat
ten sensibil
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare