Nu te ingrasa in iarna asta!

Ca in fiecare an, cum se raceste vremea si nu mai avem plaja pe care sa ne etalam corpul, cum ne loveste indolenta si nu mai avem grija de silueta. Nu te ingrasa in iarna asta! Iti spunem ce pasi sa urmezi ca sa nu mai tragi la sala primavara viitoare.  

Mananca multe salate
 
Iarna ai tendinta de a manca mai mult asa ca orienteaza-te catre salate. Imprieteneste legumele in bolul cu pricina si da-le savoare cu un dressing sanatos. Daca iti plac smoothie-urile, incearca-le pe cele de iarna si lasa-te patrunsa de energia pe care ti-o aduc. Ti-am pregatit aici niste retete pentru smoothies de toamna, incearca-le!
 
 
Comfort Food
 
Hamburgeri, lasagna, piure de cartofi si chipsuri – toate se afla pe lista de comfort food la care apelezi de fiecare data cand ai o perioada dificila. Din pacate nu fac decat sa iti aduca niste kilograme in plus, care te vor face si ele sa te simti nefericita. Esti intr-un cerc vicios pe care trebuie sa-l spargi. Nu iti spunem sa nu mai mananci ce iti place. Te sfatuim doar sa mananci mai putin sau sa incerci sa gasesti alternative sanatoase, cum ar fi aceste chipsuri din varza de Bruxelles.
 
 
Bea mult ceai
 
Chiar daca nu e o bautura traditionala de iarna, ceaiul te ajuta sa slabesti. Fie ca e vorba de ceai alb, negru sau verde – toate contin antioxidanti care iti intaresc organismul si te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Asa ca nu exagera cu vinul fiert, ciocolata fierbinte si cafelele aromate cu putin brandy. Mai multe idei gasesti pe Fitsugar.com.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
Nu te ingrasa in iarna asta
ceaiul te ajuta sa slabesti
smoothie energizant
legume
salata energizanta
slabire rapida
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare