Piele stralucitoare cu dieta de iarna

Vine iarna, bine-mi pare, fata-mi e stralucitoare. Sunt atat de fericita incat ajung sa vorbesc in rime. Imediat te invat si pe tine cum sa ai o piele stralucitoare cu dieta de iarna.

    

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ai observat cum ti se schimba tenul in functie de regimul alimentar ? Ei bine, dieta de iarna e aici pentru a te ajuta sa ai o piele stralucitoare. Un ten frumos se hraneste cu vitamine si oligoelemente pe care le poti lua din meniul zilnic. E foarte important sa stii ca daca ciocolata si prajelile sunt responsabile pentru aparitia cosurilor, pestele si morcovii iti catifeleaza tenul si confera suplete pielii.

Nu exista crema care sa nu promita ca alunga ridurile si iti reda tineretea. Nu exista una care sa nu ma fi dezamagit la un moment dat. Pana am aflat exista uleiuri naturale pentru ten frumos.

Pentru ca merit, m-am gandit sa am grija de tenul meu cu mai multa atentie. Nu mai inclin urechea la reclamele mincinoase, ma bazez pe ce am aflat de la experti. Ei mi-au explicat cum imi pot hidrata tenul in profunzime cu uleiuri suta la suta naturale. Inlocuiesc cu succes produsele cosmetice si sunt si mai accesibile.

Uleiul de masline isi dovedeste polivalenta cand vine vorba de ingrijirea pielii. Il fur din camara si torn cateva picaturi intr-un bol.  Uleiul de masline este cel mai utilizat in cosmetica naturala si face minuni pentru persoanele care au pielea uscata. Calcaiele si coatele aspre se inmoaie doar la mirosul uleiului.

Ultimul secret poarta denumirea de cod – omega 6. Secretul consta in semintele de dovleac, atat de benefice, gratie seleniului, vitaminei E si grasimilor omega 6, care hidrateaza tenul in profunzime.

Poti avea o piele stralucitoare cu dieta de iarna. Totul este sa te preocupi putin de acest aspect.

Tags:
Piele stralucitoare cu dieta de iarna
dieta de iarna
regim de viata sanatos
omega 6
somon
ten curat
ten frumos
vitamine pentru piele
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare