Rulouri cu sunca

Ingrediente:

230 g crema de branza la temperatura camerei
120 g smantana
2 linguri arpagic maruntit
50 g ceapa maruntita
1 lingurita pudra de usturoi
450 g sunca feliata (feliata subtire incat sa puteti sa o rulati)

Mod de preparare:

1. Amestecati cream de branza, smantana, arpagicul, ceapa si pudra de usturoi pana cand compozitia devine omogena.
2. Intindeti compozitia de branza pe feliile de sunca.
3. Rulati feliile de sunca.
4. Bagati la fridiger pentru cel putin o ora.
5. Taiati rulourile in bucati de 1/3 pentru a servi ca un aperitiv.

Pentru un sandwich simplu, rulati sunca intr-o frunza de salata.

Pofta buna!

Tags:
rulouri
sunca
crema de branza
ceapa
smantana
usturoi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare