Salata de morcovi cu stafide

Mie imi plac morcovii, iar salatele cu morcovi sunt preferatele mele. Am facut mai multe combinatii, care mai de care mai traznite si continui. Ultima combinatie salata de morcovi cu stafide si alte cateva ingrediente. Rezultatul este perfect pentru o gustare alaturi de cateva felii de paine prajita, sau alaturi de peste sau carne la gratar.

  

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Salata de morcovi cu stafide este originala, colorata si foarte gustoasa. Ca sa o faci ai nevoie de 4-5 morcovi tineri, o ceapa rosie, o lingurita de seminte de chimen, o mana zdravana de stafide albe, doua linguri de otet balsamic, doua linguri de ulei, sare, piper.

Pune stafidele in apa calda pentru a se rehidrata. Curata si rade prin razatoarea mare morcovi. Curata si taie marunt ceapa. Amesteca bine ceapa, morcovii si stafidele scurse de apa. Intr-un castron amesteca uleiul, otetul, sare si piper. Adauga sosul peste morcovi. Adauga semintele de chimen si amesteca bine. Serveste salata imediat si mananca cu multa pofta!

Poti inlocui semintel de chimen cu alte seminte cu o aroma pe placul tau. Pune mult piper daca vrei o varianata picanta si adauga putina miere in sos daca vrei o salata dulceaga.

Tags:
Salata de morcovi cu stafide
morcovi
stafide
salata
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare