Slabeste la cina II

Cu acest fel usor de pregatit, consumat doua ore inainte de culcare, veti reusi sa renuntati la carbohidrati, arzand calorii si in timpul noptii. Cuprinde doar 319 kcal, aportand insa organismului vitamine si acizi grasi insaturati (asemanatori celor proveniti din uleiul de masline). Veti preveni cresterea colesterolului si aparitia bolilor cardiovasculare si veti scapa de cel putin un kg in doar cateva zile. 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Aceasta cina light se pregateste in mai putin de un sfert de ora si se prepara cu o jumatate de avocado pisat, o lingurita de suc de lamaie, sare, piper, o rosie taiata cubulete si putina ceapa (optional). Alaturi de acest amestec pastrat intr-un bol, taiati felii de ardei gras, morcov, castraveti si 200g de somon marinat sau afumat. Legumele vor fi folosite in locul traditionalior «nachos» mexicani.

 

Daca doriti ca somonul marinat sa fie fara conservanti, pregatit de voi, cereti ca pestele proaspat (nu decongelat) sa va fie curatat de cap si oase si pastrati-l in frigider acoperit de sare si zahar timp de 36 de ore. Ulterior il spalati, il uscati cu un servetel si il taiati felii subtiri, servindu-l cu putin marar sau capere deasupra, alaturi de guacamole si legume.


Incepe sa fie o placere sa slabiti sanatos? Vedeti si Slabeste la cina 1

Tags:
slabire rapida
retete de slabit
cum slabesc
dieta rapida
guacamole
somon
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare