Slabiti impreuna!

Motivatie 02.03.2016

A urma o dieta, a te inscrie intr-un program de slabire sau pur si simplu a vrea sa faci sport, este extrem de dificil de realizat, mai ales daca faci asta de una singura.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Vei intampina tot felul de obstacole la tot pasul si trebuie sa fii foarte motivata ca sa rezisti tentatiile si sa-ti indeplinesti obiectivele.
Studiile au aratat ca cei care s-au inscris intr-un program de slabire alaturi de un partener, sot, prieten, prietan, au reusit sa piarda mai multe kilograme decat cei care au facut asta singuri.
 
Slabitul in doi iti ofera o motivatie mult mai puternica, ai un termen de comparatie si intervine ambitia de a reusi.
 
Susan si Alan, un cuplu ce s-a inscris in programul Medi-Weightloss® Auburn a reusit sa slabeasca aproximativ 65 de kilograme impreuna si, dupa aceasta experienta, fiecare a declarat ca nu ar fi reusit daca nu alegeau aceasta varianta.
 
Ei au povestit ca a fost o adevarata provocare sa gateasca impreuna, sa aleaga alimentele si sa incerce noi gusturi. Se ambitionau unul pe altul in timpul exercitiilor fizice, iar incurajarile venite din partea fiecaruia si complimentele pe care si le faceau unul altuia, au cantarit mult in aceasta situatie.
 
Acestea sunt numai cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa incerci sa gasesti o astfel de solutie, daca te preocupa faptul ca trebuie sa slabesti. Gandeste-te numai de cate ori ti-ai propus sa tii dieta si nu ai rezistat din cauza faptul ca sotul sau prietenul tau manca langa tine ceva interzis, sau pentru ca prietenii tai te tot invitau sa luati masa in oras.
 
 
 

 

 
Tags:
slabit
impreuna
dieta
calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare