7 trucuri ingenioase pentru un picnic perfect

In weekend abia astepti sa evadezi undeva. La mare, la munte, oriunde numai sa pleci si sa-ti lasi grijile acasa. Daca nu ajungi totusi pe plaja, ai putea sa faci un picnic pe malul unul lac. Te vei racori si vei petrece o zi foarte frumoasa, mai ales daca pe patura vei aseza mancare sanatoasa. 
 
Am mai scris despre cum sa faci un picnic sanatos, dar acum iti dam cateva idei ingenioase care te vor ajuta sa fii mai eficienta si sa n-ai prea multe batai de cap. 
 
1. Foloseste cartoane de oua pentru a transporta alimente perisabile, cum ar fi anumite fructe, printre care prune foarte coapte, sau capsuni invelite in ciocolata. 
 
2. Intinde o perdea de dus sub patura pe care o asezi pe iarba ca sa nu o uzi sau sa o murdaresti. 
 
3. Oricat de atent ai fi, tot o sa dai pana la urma cu piciorul peste paharul pe care l-ai asezat langa patura. Mai bine asaza-ti bautura direct intr-un pantof si poti sa stai fara grija. 
 
4. Nu uita sa iei o umbrela. Poate sa fie de soare sau de ploaie, vei fi foarte bucuroasa ca ai pus-o in bagaje cand o sa friga soarele sau cand o sa se scuture un nor. 
 
 
5. Atunci cand faci guacamole, lasa si samburele de avocado inauntru, pentru ca il va pastra proaspat pentru mai mult timp. De asemenea, daca tai un avocado si ai nevoie doar de jumatate, lasa cealalta jumatate cu tot cu sambure in frigider si mananc-o chiar si a doua zi. 
 
6. Servetelele umede pentru bebelusi s-ar putea sa te salveze din situatii dificile, mai ales atunci cand amesteci condimentele cu carnea direct cu mainile. Daca te speli doar cu apa, sigur nu scapi de grasime. Cumpara un pachet de servetele umede pentru bebelusi, care nici nu sunt scumpe, si toata lumea iti va multumi. 
 
7. Menta nu este prea iubita de gandaci, asa ca ia cu tine un manunci. Arata foarte frumos ca decoratie si are gust grozav in bauturi si deserturi.
Tags:
picnic
gratar
mancare
trucuri
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare