Afla totul despre carbunele activat - comoara pentru slabire, dinti si sanatate

Carbunele activat incepe sa fie din ce in ce mai utilizat si laudat, motiv pentru care trebuie sa aflam cat mai multe despre el. Asa vom sti exact la ce beneficii ne putem astepta si cum ar trebui sa-l consumam ca sa le obtinem. Pe piata au inceput sa apara tot felul de produse pe baza de carbune de la suplimente alimentare, masti de fata, masti corporale, paste de dinti si lista poate continua la nesfarsit. 
 
La prima vedere oricine poate parea sceptic cand vine vorba sa consume carbune si asta din cauza culorii negre si a texturii. Asadar, exista inca multi necunoscatori in ceea ce priveste consumul si utilizarea carbunelui negru in diverse scopuri si ne-am propus sa-ti spunem totul despre el in cadrul acestui articol.
 
In primul rand, daca te-ai hotarat sa faci o cura cu carbune negru este necesar sa-l alegi pe cel medicinal activat. Spunem asta pentru ca are in compozitie substante care lucreaza in mod permanent in organism si vei castiga numai avantaje. 
 
Carbunele activat poate fi gasit in plafare, farmacii si magazine bio si sa stii ca preturile sunt destul de accesibile. Mai mult decat atat, ai posibiliattea sa-ti alegi forma in care poti consuma carbunele si anume tablete, pastile sau pulbere. Mai poti gasi si diverse produse ce contin pe langa alte ingrediente carbune activat si se folosesc pentru uz extern, de regula. Afla mai multe despre importanta suplimentelor alimentare!
 
Acum ca am stabilit ce tip de carbune trebuie sa alegem, este necesar sa afli de ce a starnit atat curiozitate peste tot pe glob. Se pare ca aduce multe beneficii pentru sanatate si chiar procesul de slabire sau mentinere. In loc sa dam o multime de bani pe tot felul de pastile bnale si suplimente sau diete draconice, putem apela in mod sigur la carbune. In fond, este usor de utilizat.
 
Pentru uz intern, carbunele activat se consuma in forma dorita cu foarte multa apa sau ce lichide doresti tu (ape aromatizate cu ieburi aromatice, fructe si legume, smoothieuri, supe lichide) si trebuie sa ai grija sa consumi multe lichide pe tot parcursul zilei si nu doar in moemntul cand consumi carbunele. In acest mod ajuti carbunele sa-si faca treaba in organism.
 

Cum ajuta carbunele la slabire, mentinere si imbunatatirea starii generale de sanatate?

 

Slabirea si mentinerea tin de o digestie buna si alerta, care ar favoriza un metabolism alert. Cand vine vorba de tratarea problemelor digestive de tot felul, carbunele activat ocupa locul fruntas chiar daca mai exista multe alte alternative pe piata din care putem alege. Se foloseste usor, costa putin si are efecte imediate. De ce nu l-am incerca?
 
Vei scapa de flatulenta, constipatie, toxiinfectii alimentare, indigestie si de toxinele acumulate la nivelul colonului. Nu uita ca un colon curat iti asigura o imunitate de fier si te fereste de cancerele specifice (cancer de colon si cancer colo-rectal). Multi nu stiu ca sistemul imunitar este cantonat in sistemul digestiv si cu cat avem mai multe grija de el cu atat vom avea o imunitate mai buna.
 
 
O cura de detox cu carbune activat este bine venita. Nu vei acumula toxine si diverse substante toxice in organism atat din mancare cat si din utilizarea produselor de igiena corporala. Carbunele chiar ajuta prin uz extern sa ai o piele ferma, curata si luminoasa. Pentru parul gras este cel mai bun si asta pentru ca absoarbe sebumul.
 
Iata ca acest carbune activat are proprietati exceptionale de absorbtie cand vine vorba de toxine, gaze, substante toxice, infectii, bacterii, virusuri si sebum. De asemena, are si proprietati abrazive, motiv pentru care il poti folosi pentru exfolierea pielii si albirea dintilor, dar nu inainte de a cere parerea dentistului. Ai nevoie de smalt puternic pentru a-l folosi in acest sens.
 
 
Carbunele te ajuta si cand vine vorba de consumul e alcool sau mahmureala. Va absorbi din cantitatea de alcool consumata, asdar efectele negative nu vor mai fi resimtite atat de puternic.
 
 
 

Cum se tine cura cu carbune activat?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Inainte de a incepe o cura cu carbune activat este necesar sa ceri parerea unui medic. Nu toate persoanele au o stare de sanatate fara risc incat sa-l poata utiliza. Instructiunile se gasesc pe ambalajul produsului.
 
 

Exista contraindicatii?

 

Daca iei anticonceptionale, analgezice, antibiotice sau alte medicamente pentru afectiuni grave, este bine sa eviti carbunele sau sa ceri parerea medicului.
 

 

Tags:
carbunele activat
slabire
carbune pentru sanatate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare