Ce sa faci dimineata ca sa arzi calorii toata ziua

Ai auzit despre oameni care ard calorii si cand stau pe scaun? Ei bine, nu sunt chiar povesti, ci poti si tu sa ajungi in stadiul ala. Incearca aceste 4 modalitati prin care sa arzi calorii de dimineata pana seara. 

1. Sport 
 
Stii deja cat este de important este sa faci sport, numai ca studiile au aratat ca persoanele care desfasoara activitati fizice dimineata ard mai multe calorii fata de cele care fac asta in orice alta parte a zilei. 
 
2. Intensitate mare 
 
Un alt studiu a demonstrat ca daca adaugi la gimnastica de dimineata si 2 minute si jumatate de activitate intensa, cum ar fi cateva exercitii cardio, vei arde cu 200 de calorii in plus. 
 
 
3. Nu sari peste micul dejun 
 
Am scris asta de multe ori, dar tot cred ca nu este suficient. Micul dejun este cea mai importanta masa din zi pentru ca de acolo isi ia organismul tau energie. Mananca la scurt timp dupa ce te-ai trezit si vei fi uimita de ce tonus vei avea toata ziua. 
 
4. Nu uita de muschi 
 
Antrenamentele cu greutati sunt la fel de importante ca exerctiile cardio pentru ca muschii ard calorii. De aici pleaca povestea cu cei care ard calorii si cand stau pe scaun. Nu fac neaparat ei asta, ci muschii lor dezvoltati. 
 
5. Gustari care ard calorii 
 
In afara de cele trei mese principale, nu uita si de cele doua gustari, numai ca trebuie sa ai grija ca ele sa fie sanatoase. Ca sa fii sigur ca acestea te vor ajuta sa arzi calorii, poti sa alegi perele sau ceva care sa contina multa scortisoara.  
 
Citeste aici o lista de 20 de alimente care accelereaza metabolismul.
Tags:
calorii
metabolism
sport
mic dejun
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare