Dieta lui Rosemary Conley

Ce este?
Este un plan de dieta pentru 21 de zile conceput de expertul in sanatate si fitness Rosemary Conley, care vine sa te ajute sa te mentii in forma si sa-ti cresti rata metabolismului. Odata ce ai urmat cele doua saptamani de dieta mai urmeaza o alta in care poti consuma mai multe calorii (inclusiv alcool).
Daca dieta lui Rosemary Conley este urmata corect te poate ajuta sa pierzi in greutate.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cum functioneaza

Asa cum mentionam anterior alimentele incluse in meniu au un index glicemic mic, ceea ce inseamna ca sunt digerate lent. Energia va fi asimilata imediat, astfel incat organismul sa nu sufere. Dieta are putine grasimi, la care se adauga si un control al caloriilor pentru a putea slabi in mod sanatos. In general, o dieta bazata pe alimente cu un index glicemic mic previne afectiunile la inima si reduce riscul dezvoltarii diabetului.

 

Pentru cine este buna dieta

Nu de multe ori oamenii urmeaza tot felul de diete fara sa se intereseze prea mult inainte, de exemplu se apuca de o dieta fara sa stie ca pot exista anumite riscuri. In plus, conteaza foarte mult starea sanatatii inainte de a te decide sa urmezi o dieta.
Dieta lui Rosemary Conley este ideala pentru acele persoane carora le plac planurile detailiate pentru mesele dintr-o dieta. Sau pentru acele persoane care incearca sa reduca cantitatea de zahar din mancaruri.

 

Care sunt regulile
In prima si cea de-a doua saptamana se va exclude din meniu alcoolul si budincile.

 

Ce trebuie sa faci
Pentru primele doua saptamani va trebui sa urmezi planul de dieta. Vei putea servi trei mese principale, pe zi, la care se adauga doua gustari (una servita dimineata, iar cealalta la pranz). De asemenea, ti se va permite o portie mare de salata pe care o vei putea servi oricand si 450 de ml de lapte degresat.
De-a lungul celei de-a treia saptamani amesteca si potriveste planurile pentru meniuri. In plus, poti adauga un desert (servit in fiecare zi) cu putine calorii, dar care sa nu aiba mai mult de 100 de calorii. Se poate servi zilnic cate un pahar cu o bautura alcoolica (nu mai mult de 100 de calorii). Incearca sa alegi mancaruri care sa nu aiba mai mult de 5% de grasimi (sau daca se poate chiar mai putin) si retine ca este bine sa bei cate cinci pahare de apa pe zi. Poti servi ceai, cafea etc.

 

Planul dietei pe doua saptamani
Ziua 1 si 8
La mic dejun poti servi unu-doua grapefruituri cu indulcitor cu putine calorii, un ou fiert cu o felie de paine din cereale integrale.

La pranz-o felie de paine cu putine laptuci si 50 de grame de branza cu putine grasimi.

La cina-patru bucati de pui fript servite cu 115 grame de cartofi (noi, cu coaja) fierti si legume din belsug.

 

Tags:
Rosemary Conley
index glicemic mic
energie
grasimi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare