FOTO Arta de a modela zaharul

Carlos Lischetti este un tanar din Argentina care transforma pasta de zahar in figurine minunate. Dupa 24 de ani in care a decorat torturi, din mainile lui Carlos ies personaje expresive, fiecare avand cate o poveste de spus. 

Primul curs de decorare a torturilor l-a luat la 15 ani si acum, dupa multa munca, dedicare si rabdare, a ajuns unul dintre cei mai buni in modelarea figurinelor din zahar. Si le face atat de bine, incat trebuie sa te uiti cu mare atentie, cel putin la poze, ca sa te lamuresti daca sunt desenate sau sunt confectionate din plastic. 
 
Carlos Lischetti modeleaza tot felul de figurine pentru ocazii deosebite sau nu neaparat, cum ar fi miri si mierese, balerine, bebelusi, mame si vulpi, bucatari, gaini, Mosi Craciuni, personaje din povesti sau chiar si elemente din Parcul Guell al lui Gaudi. 
 
Cartea sa, "Animation in Sugar", a avut mare succes in lumea intreaga, fiind ca o biblie pentru decoratorii de torturi. 
 
 
 
 
 
 
 
Tags:
carlos lischetti
zahar
arta
figurine
modelat
tort
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare