Fursecuri cu migdale
Ingrediente:
- 500 gr de migdale
- 200 gr zahar, sau inlocuitor
- o lingurita de esenta de vanilie sau de migdale
- 2 oua albe
Mod de preparare:
Pregatiti cuptorul la 350 grade. Taiati migdalele si amestecati-le cu zaharul intr-un bol, apoi adaugati esenta de vanilie sau de migdale, se adauga ouale si se amesteca iar pana cand se formeaza o pasta. Luati cate o cantitate mica din compozitie cu ajutorul unei linguri si formati in palma niste bulgarase, sau bile. Ungeti o tava cu putin ulei, asezati toate bilutele si pe desupra fiecareia puneti cate o migdala. Fursecurile se pun la cuptor timp de 10-12 minute; se lasa la racit si apoi se servesc.
Informatii nutritive: 70 de calorii, carbohidrati 2,5 gr, grasimi 0,4 gr, fibre 0,3 gr, sodiu 1,5 mg.
Pofta buna!