Fursecuri cu migdale

Putine grasimi, o cantitate mica de carbohidrati si un gust grozav!

Ingrediente:

-   500 gr de migdale
-   200 gr zahar, sau inlocuitor
-   o lingurita de esenta de vanilie sau de migdale
-   2 oua albe
   
Mod de preparare:

Pregatiti cuptorul la 350 grade. Taiati migdalele si amestecati-le cu zaharul intr-un bol, apoi adaugati esenta de vanilie sau de migdale, se adauga ouale si se amesteca iar pana cand se formeaza o pasta. Luati cate o cantitate mica din compozitie cu ajutorul unei linguri si formati in palma niste bulgarase, sau bile. Ungeti o tava cu putin ulei, asezati toate bilutele si pe desupra fiecareia puneti cate o migdala. Fursecurile se pun la cuptor timp de 10-12 minute; se lasa la racit si apoi se servesc.

Informatii nutritive: 70 de calorii, carbohidrati 2,5 gr, grasimi 0,4 gr, fibre 0,3 gr, sodiu 1,5 mg.

Pofta buna!
Tags:
migdale
zahar
oua
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare