7 modalitati prin care sa pari mai slaba

E greu sa te simti bine daca nu prea iti place cum arati, dar e si mai greu sa te tii de o dieta daca nu ai deloc incredere in tine. Iti dam cateva sugestii prin care sa rezolvi aceste probleme. 

1. Stai dreapta 
 
Asta este cel mai simplu truc pentru a arata mai slaba si cu mai multa incredere in tine. Pozitia corpului tau contribuie la felul in care te simti si in care te prezenti in lume. Iata aici cateva sfaturi pentru a-ti corecta pozitia spatelui
 
2. Schimba-ti coafura 
 
Poti sa-ti faci mici schimbari la par si sa conteze foarte mult. O coada de cal eleganta te va face sa arati mai slaba si mai inalta. Data viitoare cand te duci la coafor, cere-i stilistului tau sa iti arate diverse coafuri pe care sa le porti la ocazii, dar si acasa. 
 
3. Poarta tocuri (confortabile) 
 
Balerinii si tenisii sunt minunati daca ai de mers pe jos distante lungi, dar daca vrei sa arati slaba si sexi trebuie neaparat sa porti tocuri. Cauta niste pantofi cu care sa mergi cu usurinta si care sa te arate mai inalta. 
 
 
4. Poarta masura potrivita 
 
Daca vrei sa arati mai slaba si cu mai multa incredere in sine trebuie sa porti hainele pe masura ta, caci cele prea mici vor arata ca nu te simti confortabil, iar cele lalai iti vor aminti de greutatea ta. Daca nu gasesti nimic care sa-ti vina ca si turnat, cauta un croitor bun care va lucra totul exact pe dimensiunile tale. 
 
5. Prefa-te ca ai un abdomen perfect 
 
Marea majoritate a oamenilor nu au un abdomen perfect, dar poti oricand sa il obtii. Pentru scurt timp, ce-i drept, dar tot conteaza. Pentru asta exista lenjeriile modelatoare, care ascund orice sunculita si imperfectiune. Dezavantajul este ca iti va fi foarte cald, dar macar vei arata ca trasa prin inel. 
 
6. Poarta mai multe straturi de haine
 
Ca sa arati sexi incearca acest truc: poarta un maiou mai lung pe sub unul mai scurt. Cel de dedesubt iti va mai domoli colaceii, iar cel de deasupra iti va arata gatul mai lung. 
 
7. Poarta accesoriile potrivite 
 
Nu astepta pana cand slabesti cate kilograme ti-ai propus pentru a-ti cumpara niste accesorii care sa transmita ideea de putere. Investeste intr-o geanta, o pereche de pantofi buni sau niste cercei eleganti. Te vei simti mult mai bine in pielea ta.
 
Foto: Hepta.
Tags:
slaba
trucuri
haine
dieta
sala
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare