Cele mai bune 7 trucuri care te scapa de burta in doar doua saptamani

Experiente 10.10.2016 Livia Caled
Vrei sa mergi la un eveniment si iti doresti sa scapi cat mai repede de burta? Se poate sa reduci grasimea din zona abdominala in doar doua saptamani prin cateva trucuri simple. Daca ai prea multa grasime abdominala nu te astepta ca ea sa dispara peste noapte, aceste trucuri doar vor micsora burtica insa nu o vor face sa dispara. Ca sa ai un abdomen plat ca al vedetelor hollywoodiene trebuie sa faci constant sport, sa nu mananci deloc carbohidrati rafinati si, in general, sa ai o dieta echilibrata, fara excese.
 
Cum scapi de burta in 14 zile? Simplu, include aceste 7 trucuri in obiceiurile tale zilnice si abdomenul tau va fi cu siguranta mai plat.
 
1. Bea limonada cu miere si hrean de doua ori pe zi
 
Stiai ca hreanul in combinatie cu lamaie si miere este un bun remediu pentru grasimea abdominala in exces? Bea doua pahare mari din aceasta limonada pe zi si vei vedea ca grasimea abdominala incepe incet-incet sa dispara. Cum prepari limonada? Fa un sirop din 2 linguri de miere, 100 de grame de hrean dat prin blender, amestecat cu sucul de la 2 lamai. Pune apa peste el si consuma-l de 2-3 ori pe zi. Daca nu ai hrean sau nu suporti hreanul, merge la fel de bine si ghimbirul.

2. Mananca 5 fructe in fiecare zi
 
Organizeaza-ti mesele in asa fel incat sa ai loc si de cel putin 5 fructe. De exemplu, cu o ora inainte de pranz poti sa mananci o banana si un mar, intre pranz si cina un strugure si o portocala, iar seara inainte de culcare inca un fruct. Cele mai bune fructe care ajuta la topirea grasimii din zona abdominala sunt merele, prunele, citricele, pepenele rosu si galben, fructele de padure, capsunile.

3. Scoate din meniu aceste 8 tipuri de alimente
 
Meniul tau pentru o saptamana nu ar trebui sa mai contina produse de patiserie, dulciuri, paste, cartofi, paine, bauturi carbogazoase, snackuri sarate si sosuri. Stiai ca cea mai multa grasime abdominala se depune cand consumam paste si produse de patiserie? 
 
4. Consuma 2 salate verzi pe zi
 
Cele mai bune momente sa adaugi salatele la meniul tau sunt pranzul si cina. Fa-ti pe langa felul principal si o salata mare verde cu cateva legume care iti plac, putin ulei de masline si lamaie. De asemenea, nu uita ca felul principal este important sa includa niste proteine, in acest fel senzatia de satietate va fi mai lunga. Alimentele cele mai bogate in proteine sunt carnea, ouale, produsele lactate, nautul, lintea, fasolea, orezul.
 
 
5. Mananca zilnic o jumatate de cana de fulgi de ovaz cu lapte de soia sau migdale
 
Mai multe studii au aratat ca persoanele care consuma constant cereale integrale la micul dejun au de doua ori mai putina grasime in zona abdominala fata de cele care nu au acest obicei. Dintre cereale, cele mai indicate consumului in forma integrala sunt graul, ovazul, secara, orzul si ovazul. Fulgii si taratele de ovaz au avantajul ca au cea mai mare concentratie de fibre solubile. Aceasta proprietate face din ovaz una dintre cele mai indicate cereale in curele de slabire.
 
6. Bea inainte de culcare un pahar de suc de castraveti cu lamaie
 
Un singur pahar de suc de castraveti cu lamaie consumat in fiecare seara inainte de culcare face minuni cand vine vorba de grasimea abdominala. Cum prepari acest suc? Amesteca bine cu blenderul un castravete, o legatura de patrunjel, sucul de la o lamaie, o jumatate de pahar de apa si o lingurita de ghimbir tocat marunt. 
 
7. Fa abdomene si genuflexiuni 10 minute pe zi
 
Pentru ca abdomenele singure nu functioneaza pentru topirea grasimii din zona abdominala, este bine sa le combini cu genuflexiuni, 10 minute pe zi sunt suficiente. Aici ai cateva idei de exercitii. 
 
 
Sursa foto: livestrong.com
  
Tags:
burta
grasime abdominala
cum scapi de burta
hrean
ghimbir
slabire
abdomen plat
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare