Fitness la birou


Cum mi-a venit ideea de fitness la birou ? A aparut intr-o zi in care am realizat ca exact cel pe care ajunsesem sa-l urasc pentru ca imi tesea fundul este, de fapt, salvarea mea. Scaunul poate fi polivalent ca si sala din Bucuresti. Trebuie doar sa stii cum sa il folosesti in propriul interes si iti aduce beneficii cu nemiluita.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 


Ei bine, da! Scaunul este partenerul tau de fitness in momentele in care nu esti la sala. Nu vei regreta daca in loc sa iti petreci un sfert de ora din pauza de masa fumand, te vei apuca de putin fitness la serviciu. Iti tonifici muschii si te reenergizezi instantaneu.

 

 

Inainte de a incepe exercitiile, asigura-te ca scaunul este stabil. Aseaza-te pe marginea scaunului, cu picioarele pe podea si genunchii indoiti la 90 de grade.

 

Ridica bratele in lateral, la nivelul umarului pentru echilibru, sau in fata. Acum inspira si incordeaza-ti abdomenul si ridica-te impingand cu putere calcaiele in mocheta. Ai grija la tocuri ! Expira si aseaza-te la loc.

  

Te poti folosi de scaun si ca instrument de echilibrare. Iti descriu acum un exercitiu care iti tonifiaza umerii, bicepsii si tricepsii, asa ca trebuie sa imi acorzi toata atentia. Tine in mana o sticla mica de apa. Nu o bea.

 

 

In timp ce iti indoi genunchii, intinde-te peste scaun si sprijina-te de spatar. Lasa-ti mana dreapta sa coboare usor pe verticala. Inspira si indreapta-ti cotul drept spre tavan, tinand mana lipita, in tot acest timp, de corp.
Expira si relaxeaza-ti bratul in timp ce revii in pozitia initiala.

 

Pentru un rezultat bun trebuie sa repeti figura asta de 15 ori inainte de a trece si la mana stanga.

 
Eu ma simt excelent din momentul in care am inceput sa vad obiectele care ma enervau drept ustensile create pentru a-mi satisface nevoile. Acum scaunul e cel mai bun prieten de la birou si partenerul meu de fitness.
 

Tags:
fitness
diete rapide si eficiente
miscare
sport
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare