Nuca de cocos mentine silueta

E cazul sa te chinui sa spargi fructul exotic, pentru ca te ajuta cum nu iti imaginezi. Nuca de cocos mentine silueta. Ce-i drept, iti incordezi putin si muschii pana spargi guguloiul acoperit de fibrele atoase.

Trecand peste transpiratia aferenta, afla ca in nuca de cocos si-au facut casa grasimile bune, cele de care are nevoie structura celulara ca sa pastreze fermitatea organismului.

Va veti intreba de ce ati avea nevoie de fructul exotic. In primul rand, pentru ca nuca de cocos mentine silueta. Nu, nu e o fita. Intr-adevar nu o aveam la indemana pana acum, dar de ce sa nu profitam de prezenta ei in supermarketuri?

Specialistii spun ca grasimile bune continute de nuca de cocos, ajuta la absorbtia calciului in oase. In plus, formeaza o pelicula protectoare pentru ficat cand vine vorba de fumat si efectele alcoolului.

Nuca de cocos mentine silueta si nu doar atat. Daca ai racit e de baza datorita proprietatilor ei antivirale. Unde mai pui ca uleiul din cocos se bate in lupta dreapta cu colesterolul rau din organism.

La capitolul silueta, fructul e aliatul tau, asa urat cum il vezi. Face minuni si regleaza metabolismul.

Nuca de cocos mai e folosita si in cosmetice. Asta imi aduce aminte ca am acasa o crema care imi face pielea extrem de catifelata. In plus, tot ingredientul secret reda fermitatea si stralucirea pielii, asigurandu-mi succesul in orice flirt.

Va spun eu, nuca de cocos mentine silueta si ruleaza fin!
 
 
Tags:
nuca de cocos mentine silueta
nuca de cocos
grasimi bune
omega 3
diete rapide si eficiente
colesterol
calorii
ulei de cocos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Veronica
    1. Veronica 08.03.2011 02:12

    Sucul de Nuca de Cocos are deasemenea elctroliti (potasiu, magneziu, etc.) de care organismul are nevoie dupa o activitate fizica ridicata pentru a se reface. Este o alertnativa deosebita bauturilor de genul gatorade care, fireste, sunt pline de chemicale si ingredienti artificiali. Un pahar de suc de nuca de cocos are mai mult potasiu decat o banana.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare