Salata de pepene rosu cu branza de capra si fistic

Trebuie sa profitam de pepenele rosu cat inca mai este vremea lui, asa ca astazi iti propunem o combinatie interesanta, de dulce cu sarat. Salata cu influente din Franta iti potoleste foamea, dar si pofta de dulce. 

Iti va placea aceasta salata mai ales daca in copilarie obisnuiai sa mananci pepenele rosu cu branza, dar si daca pur si simplu simti nevoia de ceva usor si sanatos.
 
Ingredinte 
  • jumatate de pepene rosu mediu fara samburi
  • 250 grame de branza de capra
  • 100 de grame de fistic nesarat
  • 6 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de otet de vin rosu
  • 1 lingura de zeama de lamaie
Taie pepenele in cubulete si tine-l la frigider in timp ce pregatesti celelalte ingrediente. Prajeste fisticul pentru 5 minute intr-o tigaie, la foc mediu, si sfarama branza de capra. 
 
Separat, fa o vinegreta din uleiul de masline, otetul si zeama de lamaie, pe care sa o torni peste pepenele cu branza. Presara apoi fistic prajit si tocat si adauga sare si piper.
 
Tags:
Salata
pepene rosu
branza de capra
fistic
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare